A-TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR STANDARD 2000

Original price was: 239,00 €.Current price is: 219,00 €.

Cena brez DDV: 219,00 €
Cena z DDV: 267,18 €

 • Dvižna nosilnost: 2000 kg
 • Dolžina vilic: 1150 mm
 • Razmik vilic: 540 mm
 • Največja višina vilic: 200 mm
 • Najmanjša višina vilic: 85 mm
 • Razdalja med vilicami: 220 mm
 • Oddaljenost od tal: 37 mm
 • Širina vilic posamezno: 160 mm
 • Vrsta dviga: ročno hidravlično
 • Material: jeklo
 • Teža: 70 kg
 • Velikost koles: 160х50/80х70 mm
 • Kolesa: poliuretan – tandem

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

A-Toplifter ročni paletni viličar standard 2000 je vrhunski in zanesljiv ročni viličar, ki izstopa po svoji visoki kakovosti in zmogljivosti. A-Toplifter ročni paletni viličar standard 2000 je zasnovan posebej za učinkovito skladiščenje in prevoz tovorov v različnih okoljih. Njegova vsestranskost omogoča njegovo uporabo v logističnih podjetjih, industriji ter tudi v manjših skladiščih, tesnih prostorih, ozkih prehodih ali za osebno uporabo.

Ena od ključnih značilnosti tega ročnega paletnega viličarja je njegova trpežna jeklena konstrukcija, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zanesljivost delovanja. Zasnovan je tako, da se lahko spopade z zahtevnimi delovnimi pogoji in se prilagodi različnim izzivom v skladiščnem okolju.

A-Toplifter ročni paletni viličar standard 2000 je opremljen z vrsto funkcij, ki zagotavljajo varnost in enostavno upravljanje. Hidravlična enota iz litega železa z integriranim rezervoarjem za olje preprečuje puščanje in omogoča gladko dviganje tovora. Vgrajeni varnostni ventili za mejna stikala dviga in preobremenitev zagotavljajo varno delovanje ter preprečujejo morebitne nevarnosti. Kontrolni ventil za spust omogoča natančno in nadzorovano spuščanje bremena glede na njegovo težo.

Enostavno upravljanje tega viličarja omogoča ergonomsko oblikovano krmilo s 3D dizajnom, ki zagotavlja optimalen oprijem in udobje med delom. Viličar je opremljen tudi z usmerjevalnimi kolesi iz poliuretana, ki omogočajo enostavno premikanje in manevriranje tudi v ozkih prostorih.

Dodatna prednost tega ročnega paletnega viličarja je njegova enostavnost vzdrževanja. Zahvaljujoč praškastemu lakiranju je odporen proti obrabi in atmosferskim vplivom, kar podaljšuje njegovo življenjsko dobo. Poleg tega pa je ročni viličar energetsko učinkovit, saj ne potrebuje goriva ali baterije, kar omogoča prihranke pri stroških delovanja.

Skupaj z varnostnimi ukrepi, kot so ustrezna usposobljenost upravljalca, uporaba zaščitne opreme in poznavanje zmogljivosti dvigovanja viličarja, A-Toplifter ročni paletni viličar standard 2000 predstavlja zanesljivo in učinkovito rešitev za skladiščenje in transport tovorov v različnih okoljih. Ne glede na zahteve vašega dela, bo A-Toplifter ročni paletni viličar standard 2000 izpolnil vaša pričakovanja in zagotovil vrhunske rezultate. Zanesljiv, vsestranski, trpežen, enostaven, učinkovit, prilagodljiv, ergonomičen.