BATERIJA CBD15-JC1 35AH/24V LI-ION

454,00 

Baterija Li-ion za elektro paletne viličarje CBD15-JC1.

  • Višina: 285 mm
  • Premer: 80 mm
  • Dolžina: 210 mm
  • Napetost: 24V
  • Zmogljivost: 35Ah
  • Baterija: Li-ion

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Baterija CBD15-JC1 35Ah/24V Li-ion za elektro paletni viličar CBD15-JC1 je izjemno napredna in visoko zmogljiva baterija, zasnovana za zagotavljanje zanesljivega napajanja viličarja. S svojimi impresivnimi lastnostmi predstavlja idealno izbiro za delovna okolja, kjer je potrebno dvigovanje in premikanje težkega tovora.

Z dimenzijami višine 285 mm, premera 80 mm in dolžine 210 mm se baterija CBD15-JC1 35Ah/24V Li-ion popolnoma prilega elektro paletnemu viličarju CBD-JC1. Ta optimalna prilagoditev omogoča enostavno namestitev in brezhibno delovanje viličarja brez dodatnih prilagoditev ali kompromisov.

Baterija CBD15-JC1 35Ah/24V Li-ion z zmogljivostjo 35Ah je baterija sposobna zagotoviti dolgotrajno delovanje viličarja, kar povečuje produktivnost in učinkovitost delovnih procesov. Visokokakovostne Li-ion celice, ki sestavljajo baterijo, zagotavljajo visoko energijsko gostoto in dolgo življenjsko dobo, kar omogoča nemoteno delovanje viličarja tudi pri zahtevnih nalogah.

Ena od ključnih prednosti baterije Li-ion je njena napetost 24V. Ta napetost zagotavlja zadostno moč za izvajanje različnih nalog dviganja, premikanja in prevoza tovora. Ne glede na obremenitev, baterija zagotavlja stabilno in zanesljivo napajanje, kar omogoča nemoteno delovanje viličarja v vseh pogojih.

Poleg tega je polnjenje baterije Li-ion hitro in enostavno. Napredna Li-ion tehnologija omogoča hitro polnjenje, kar zmanjšuje čas, potreben za ponovno polnjenje baterije, ter zmanjšuje čas izpada delovanja zaradi polnjenja. Baterija je opremljena tudi z vgrajenimi vtičnicami za polnilnik, kar olajša postopek polnjenja in omogoča uporabo standardnih polnilnikov.

Zanesljiva, vzdržljiva in zmogljiva baterija CBD15-JC1 35Ah/24V Li-ion za elektro paletni viličar omogoča izboljšano učinkovitost in produktivnost delovnega okolja. Ne glede na vaše delovne potrebe, bo ta baterija zagotovila stabilno napajanje in dolgotrajno delovanje viličarja. S svojimi naprednimi lastnostmi je nepogrešljiva izbira za delovna okolja, kjer je potrebno zanesljivo in učinkovito dvigovanje in premikanje težkega tovora.