BATERIJA CBD15J-S 30AH 24V LI-ION

439,00 

  • Celotna dolžina: 365 mm
  • Skupna širina: 100 mm
  • Skupna višina: 350 mm
  • Baterijska tehnologija: Li-ion
  • Napetost: 24V
  • Kapaciteta baterije: 30Ah
  • Teža: 7,6 kg
  • za CBD15J-LI-S in CBD20-L3-I

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Baterija CBD15J-S 30AH 24V LI-ION za paletni viličar  je visoko zmogljiva energijska rešitev, zasnovana posebej za modela viličarjev CBD15J-LI-S in CBD20-L3-I, ter druge kompatibilne modele, kot so HC (Hangcha) in Heli. Z napetostjo 24V in kapaciteto 30Ah, ta baterija zagotavlja zanesljivo in trajno napajanje za vaš viličar, ne glede na zahtevnost vašega delovnega okolja.

S kompaktnimi dimenzijami, ki vključujejo celotno dolžino 365 mm, skupno širino 100 mm in skupno višino 350 mm, je baterija CBD15J-S 30AH 24V LI-ION primerna za različne vrste paletnih viličarjev. Kljub visoki zmogljivosti je baterija izjemno lahka, saj tehta samo 7,6 kg, kar olajša manipulacijo in namestitev.

Z uporabo Li-ion tehnologije ta baterija ponuja številne prednosti, vključno z dolgo življenjsko dobo, visoko energetsko učinkovitostjo in hitrim polnjenjem. To pomeni, da lahko vaš viličar dlje časa ostane v pogonu, brez potrebe po pogostem polnjenju ali menjavi baterije.

Napajalna napetost 24V zagotavlja stabilen in enakomeren izhodni tok, kar je ključno za učinkovito delovanje vašega viličarja. Kapaciteta 30Ah pa omogoča dolgotrajno delovanje, kar je še posebej pomembno v delovnih okoljih, kjer je potrebno neprekinjeno delovanje.

V skladu s specifikacijami proizvajalca baterija CBD15J-S 30AH 24V LI-ION je posebej zasnovana za optimizirano delovanje in združljivost z navedenimi modeli viličarjev. Zanesljivost, trajnost in zmogljivost te baterije jo postavljajo v ospredje kot izvrstno izbiro za vaše delovne potrebe.