ČLEN Z VERIGO ZA PALETNI VILIČAR

12,00 

Cena brez DDV: 12,00 €
Cena z DDV: 14,64 €

  • Trpežen in zanesljiv
  • Zagotavlja varno dviganje tovora
  • Enostaven za uporabo
  • Ročni mehanizem brez kompleksnosti

 

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Člen z verigo za paletni viličar za dvigovanje in spuščanje je temeljna komponenta. Omogoča premikanje tovora na paleti navzgor in navzdol. Ta člen je ključnega pomena za ročno upravljanje dviganja in spuščanja bremen na ročnih paletnih viličarjih, ki so pogosto uporabljeni v skladiščih, proizvodnih obratih in drugih industrijskih okoljih.

Člen z verigo za paletni viličar je zdelan iz trpežnih kovinskih verig, ki so pritrjene na dvigalne ročice paletnega viličarja. Verige so običajno izdelane iz visokokakovostnih jeklenih materialov, ki zagotavljajo moč, trdnost in odpornost proti obrabi. Na enem koncu je člen z verigo povezan z dvigalnimi vilicami viličarja, na drugem koncu pa s ročico za dvigovanje, ki jo uporabnik uporablja za nadzorovanje dvigovanja in spuščanja bremena.

Ročni paletni viličarji delujejo na principu ročnega dvigovanja, kjer uporabnik ročno upravlja sile za dvigovanje in spuščanje bremena. Ko uporabnik viličarja vleče ročico za dvigovanje, se veriga zavrti okrog jeklenega bobna, ki je del dvigalnega mehanizma. Ta rotacija povleče verigo, kar rezultira v dvigovanje dvigalnih vilic z naloženim bremenom. Sprostitev ročice za dvigovanje omogoči spuščanje bremena na želeno mesto.

Člen z verigo za paletni viličar za dvigovanje in spuščanje ročnega paletnega viličarja je ključnega pomena za učinkovito in varno delovanje viličarja. Zanesljivost tega člena je bistvenega pomena, saj omogoča stabilno dvigovanje in spuščanje bremena brez nevarnosti za poškodbe ali nesreče. Redno vzdrževanje in pregledovanje člena z verigo sta nujna za zagotavljanje njegove optimalne učinkovitosti in dolge življenjske dobe.

Ročni paletni viličarji so nepogrešljivo orodje v industriji za premikanje in skladiščenje tovora. Zahvaljujoč členu z verigo lahko uporabniki varno in učinkovito upravljajo s temi viličarji, kar prispeva k povečanju produktivnosti in varnosti na delovnem mestu.