DIESEL PALETNI VILIČAR JUNGHEINRICH 2.5T

  • Dvižna nosilnost: 2500 kg
  • Dolžina vilic: 1200 mm
  • Dvižna višina: 4600 mm
  • Bočni pomik
  • Višina zaprtega teleskopa: 2650 mm
  • Kolesa: polne gume
  • Pogonski motor: Perkins – 4 cilindri
  • Pol kabina (steklo, brisalec)
  • Letnik 2005

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.
.

12.500,00 

Diesel paletni viličar Jungheinrich 2.5T  predstavljajo visokokakovostne industrijske viličarje, ki jih poganja močan dizelski motor.

Ta viličar se ponaša z odličnimi tehničnimi specifikacijami. Le-te omogočajo gladko delovanje in premikanje različnih bremen v skladiščih, logističnih centrih, pristaniščih in proizvodnih obratih.

Z dvižno nosilnostjo 2500 kg je ta viličar sposoben obvladovati širok spekter bremen, od palet do večjih industrijskih tovorov. S 1200 mm dolgimi vilicami lahko enostavno zajame in premika različne velikosti tovora, kar omogoča učinkovito manipulacijo na delovnem mestu.

Dvižna višina viličarja znaša 4600 mm, kar omogoča dvigovanje bremen na višje police ali regale v skladišču. Ta lastnost je še posebej koristna pri izrabi vertikalnega prostora in pri optimizaciji skladiščnih kapacitet. Ena od pomembnih funkcij, ki jih ponuja ta viličar, je bočni pomik. Bočni premik vilic omogoča natančno pozicioniranje tovora tudi na omejenih ali natrpanih območjih. To zagotavlja večjo prilagodljivost in produktivnost pri delu v zaprtih prostorih.

Višina zaprtega teleskopa je 2650 mm. To pomeni, da je ta viličar primeren za uporabo v zaprtih prostorih, kot so skladišča in delavnice s nizkimi stropi. Vgrajena polna guma na kolesih omogoča boljši oprijem na različnih površinah. S tem zagotavlja varno in stabilno delovanje tudi na neravnih terenih. Viličar poganja zanesljiv pogonski motor Perkins s 4 cilindri, ki zagotavlja dovolj moči za premagovanje zahtevnih terenov in premikanje težkih tovorov.

V kabini viličarja je steklo in brisalec, ki vozniku omogočata odlično vidljivost, tudi v slabih vremenskih pogojih. Ta funkcija prispeva k večji varnosti in produktivnosti voznika med manipulacijo tovora. Letnik 2005 priča o njegovi zanesljivosti in dokazuje, da je ta viličar dobro ohranjen ter še vedno sposoben učinkovito opravljati svoje naloge.

Diesel paletni viličar Jungheinrich 2.5T je močan, vsestranski in zanesljiv partner, ki bo olajšal manipulacijo tovora in povečal učinkovitost vaših logističnih in skladiščnih operacij. S svojo zmogljivostjo, varnostjo in prilagodljivostjo je ta viličar idealna izbira za številne industrijske potrebe.

OSTALA PONUDBA