ELEKTROMAGNETNA ZAVORA ES1616E

  • Zagotavlja zanesljivo in hitro zaustavljanje premikajočih se delov
  • Uporablja elektromagnetno delovanje za ustvarjanje močne zaviralne sile
  • Kompaktna in enostavna za namestitev
  • Robustna konstrukcija in trpežni materiali za dolgo življenjsko dobo
  • Možnost nastavitve zavorne sile za prilagoditev potrebam aplikacije
  • Energetsko učinkovita z minimalno porabo energije
  • Zanesljiva in varna izbira za različne industrijske aplikacije
  • Pomembna komponenta za optimizacijo delovnih procesov in zagotavljanje varnosti.

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Elektromagnetna zavora ES1616E je visokokakovostna in učinkovita naprava, namenjena uporabi v različnih industrijskih aplikacijah. Ta zavora je zasnovana za zagotavljanje zanesljivega in hitrega zaustavljanja premikajočih se delov.

Zavora ES1616E uporablja elektromagnetno delovanje za ustvarjanje močne zaviralne sile. Sestavljena je iz elektromagnetnega tuljave in ploščatih magnetov, ki delujejo skupaj, da ustvarijo trenje in zavirajo gibanje. Elektromagnetno delovanje omogoča hitro in natančno delovanje zavore, kar je ključno za varnost in učinkovitost delovnih procesov.

Zavora je zasnovana tako, da je kompaktna in enostavna za namestitev. Njena robustna konstrukcija in trpežni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih pogojih. ES1616E ima tudi možnost nastavitve zavorne sile, kar omogoča prilagoditev glede na specifične zahteve aplikacije. To omogoča večjo prilagodljivost in optimizacijo delovanja zavore glede na potrebe uporabnika.

Poleg tega je elektromagnetna zavora energetsko učinkovita. Sistem deluje z minimalno porabo energije, kar pripomore k zmanjšanju stroškov delovanja in ohranjanju trajnosti energijskih virov. Je zanesljiva in varna izbira za različne industrijske aplikacije, vključno z dvigali, transportnimi sistemi, stroji za pakiranje in drugimi napravami, kjer je potrebno zanesljivo in hitro zaviranje. S svojo učinkovitostjo, prilagodljivostjo in dolgo življenjsko dobo je elektromagnetna zavora ES1616E pomembna komponenta za optimizacijo delovnih procesov in zagotavljanje varnosti pri premikanju delovnih strojev.

OSTALA PONUDBA