GUMB ZA VARNOSTNO STOP STIKALO T15

Stop gumb za varnostno stikalo za zaustavitev v sili T15 za elektro viličar

  • Enostavna dostopnost
  • Hitra zaustavitev
  • Povezava z varnostnim stikalom
  • Oznaka ali barva: rdeča barva ali napis “STOP”
  • Ergonomska oblika

 

Gumb za stop stikalo pri viličarju je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti in hitrega ukrepanja v primeru nujnih situacij. Zanesljivo delovanje, enostavna dostopnost in hitra zaustavitev so ključne lastnosti, ki zagotavljajo varno delovno okolje pri uporabi viličarjev.

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

14,90 

Gumb za varnostno stop stikalo T15 je naprava, ki je zasnovana za hitro zaustavitev viličarja v nujnih situacijah, kar je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti operaterja in okolice. Stop gumb je enostavno dostopen in nameščen na primernem mestu na viličarju, kar omogoča operaterju hitro dostopnost v primeru potrebe. Ergonomska oblika gumba zagotavlja enostavno in hitro pritiskanje, kar je ključnega pomena v nujnih situacijah. Pogosto je gumb izdelan v izraziti barvi, kot je rdeča, kar dodatno opozarja na pomembnost in hitrost ukrepanja v sili.

Ko je stop gumb pritisnjen, sproži se varnostno stikalo, ki takoj prekine napajanje motorja viličarja in povzroči takojšnjo zaustavitev. Ta hitra reakcija omogoča preprečevanje morebitnih nesreč ali nevarnih situacij, saj se viličar v trenutku ustavi.

Gumb za varnostno stop stikalo T15 je ključnega pomena za varnostno opremo elektro viličarja. S svojo zanesljivostjo in enostavnostjo uporabe zagotavlja operaterju in ostalim prisotnim osebam hitro in učinkovito zaustavitev viličarja v primeru nujnih situacij. S tem prispeva k varnemu delovnemu okolju, kjer se zmanjšuje tveganje za poškodbe in izboljšuje splošna varnostna kultura.

Varnost je ključna prioriteta pri uporabi viličarjev, saj so delovni procesi lahko kompleksni in se izvajajo na različnih lokacijah. Stop gumb je pomemben del varnostne opreme, ki omogoča operaterju hitro in enostavno ukrepanje v primeru nevarnosti ali nujnih situacij. Zanesljiva delovanje in pravilna namestitev stop gumba zagotavljata nemoten potek dela in preprečevanje morebitnih nesreč.

V skladu z zakonodajo in smernicami za varnost pri delu je uporaba varnostnih naprav, kot je gumb za varnostno stop stikalo T15, obvezna. Delodajalci morajo zagotoviti ustrezno usposabljanje operaterjev viličarjev glede varnostnih ukrepov in pravilne uporabe varnostne opreme. Le tako lahko ustvarijo varno delovno okolje, kjer se lahko delovne naloge izvajajo z zaupanjem in zmanjšanim tveganjem za nesreče.

OSTALA PONUDBA