BATERIJA 24V/35AH LI-ION

Baterija Li-ion za elektro viličarje CBD15-JC1.

  • Višina: 285 mm
  • Premer: 80 mm
  • Dolžina: 210 mm
  • Napetost: 24V
  • Zmogljivost: 35Ah
  • Baterija: Li-ion

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

454,00 

Baterija 24V/35AH Li-ion za elektro paletni viličar CBD-JC1 je izjemno napredna in visoko zmogljiva baterija, zasnovana za zagotavljanje zanesljivega napajanja viličarja. S svojimi impresivnimi lastnostmi predstavlja idealno izbiro za delovna okolja, kjer je potrebno dvigovanje in premikanje težkega tovora.

Z dimenzijami višine 285 mm, premera 80 mm in dolžine 210 mm se baterija popolnoma prilega elektro paletnemu viličarju CBD-JC1. Ta optimalna prilagoditev omogoča enostavno namestitev in brezhibno delovanje viličarja brez dodatnih prilagoditev ali kompromisov.

Z zmogljivostjo 35Ah je baterija sposobna zagotoviti dolgotrajno delovanje viličarja, kar povečuje produktivnost in učinkovitost delovnih procesov. Visokokakovostne Li-ion celice, ki sestavljajo baterijo, zagotavljajo visoko energijsko gostoto in dolgo življenjsko dobo, kar omogoča nemoteno delovanje viličarja tudi pri zahtevnih nalogah.

Ena od ključnih prednosti baterije Li-ion je njena napetost 24V. Ta napetost zagotavlja zadostno moč za izvajanje različnih nalog dviganja, premikanja in prevoza tovora. Ne glede na obremenitev, baterija zagotavlja stabilno in zanesljivo napajanje, kar omogoča nemoteno delovanje viličarja v vseh pogojih.

Poleg tega je polnjenje baterije Li-ion hitro in enostavno. Napredna Li-ion tehnologija omogoča hitro polnjenje, kar zmanjšuje čas, potreben za ponovno polnjenje baterije, ter zmanjšuje čas izpada delovanja zaradi polnjenja. Baterija je opremljena tudi z vgrajenimi vtičnicami za polnilnik, kar olajša postopek polnjenja in omogoča uporabo standardnih polnilnikov.

Zanesljivost, vzdržljivost in zmogljivost baterije Li-ion za elektro paletni viličar CBD-JC1 omogočajo izboljšano učinkovitost in produktivnost delovnega okolja. Ne glede na vaše delovne potrebe, bo ta baterija zagotovila stabilno napajanje in dolgotrajno delovanje viličarja. S svojimi naprednimi lastnostmi je nepogrešljiva izbira za delovna okolja, kjer je potrebno zanesljivo in učinkovito dvigovanje in premikanje težkega tovora.

OSTALA PONUDBA