N-TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR 4000

  • Dvižna nosilnost: 4000 kg
  • Dolžina vilic: 1150 mm
  • Razmik vilic: 540 mm
  • Največja višina vilic: 200 mm
  • Najmanjša višina vilic: 85 mm
  • Širina: 550 mm
  • Material: jeklo
  • Teža: 118 kg
  • Velikost koles: 200х50/80х70
  • Kolesa poliuretan – tandem

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

595,00 

N-Toplifter ročni paletni viličar 4000 kg je zanesljivo in robustno orodje, ki je namenjeno premikanju in dvigovanju težkega tovora v industrijskih okoljih. S svojo visoko nosilnostjo lahko obvladuje tovore do 4000 kg, kar omogoča premikanje tudi najtežjih bremen zanesljivo in varno.

Viličar se ponaša z močno konstrukcijo iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trdnost, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Ne glede na zahtevno delovno okolje bo ta viličar zanesljivo opravljal svoje naloge in vam omogočal učinkovito delo.

Dolžina vilic tega viličarja znaša 1150 mm, kar omogoča enostavno dvigovanje in prevoz tovora. Razmik vilic je 540 mm, kar je optimalna razdalja za obvladovanje standardnih dimenzij palet. Vilice so trdne in zanesljive, kar zagotavlja varnost pri dvigovanju in prenašanju bremen. Največja višina vilic je 200 mm, najmanjša pa 85 mm, kar omogoča prilagajanje glede na potrebe dvigovanja različnih vrst tovora. Tako lahko viličar prilagodite različnim višinam tovora in zagotovite optimalno dvigovanje.

Mobilnost je ključna značilnost tega ročnega paletnega viličarja. Zahvaljujoč okretnosti viličarja in ergonomsko oblikovanemu ročaju je enostavno manevriranje in usmerjanje tovora. Kolesa viličarja so iz poliuretana in imajo velikost 200×50/80×70 mm, kar zagotavlja gladko vožnjo in stabilnost na različnih površinah.

Ta viličar je vsestransko uporaben v različnih industrijskih okoljih, vključno s skladišči, tovarnami, logističnimi centri in drugimi delovnimi mesti. Omogoča premikanje, nalaganje in razkladanje težkih bremen ter olajšuje manipulacijo tovora, kar prispeva k izboljšanju delovnih procesov.

N-Toplifter ročni paletni viličar 4000 je nepogrešljivo orodje za premikanje in dvigovanje težkega tovora. Njegova moč, trdnost in varnostne funkcije omogočajo enostavno obvladovanje zahtevnih nalog ter prispevajo k večji produktivnosti in učinkovitosti vašega podjetja. Zanesljiv, trpežen in prilagodljiv viličar bo izpolnil vaša pričakovanja in presegel vaše potrebe.

OSTALA PONUDBA