NADZORNA PLOŠČA ZA VILIČAR CBD15-AMC1-I

220,00 

Nadzorna plošča za CBD15-AMC1-I

  • Uporabniku prijazna zasnova
  • Jasen in pregleden zaslon za prikaz informacij
  • Napredne funkcionalnosti za natančen nadzor in prilagoditve
  • Vgrajene varnostne funkcije za varno delovanje
  • Prilagodljivost parametrov delovanja viličarja glede na potrebe
  • Zanesljiva in napredna tehnologija

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Nadzorna plošča za viličar CBD15-AMC1-I je ključna komponenta viličarja, ki omogoča upravljanje in nadzor delovanja. Ta napredna plošča je posebej zasnovana za model viličarja CBD15-AMC1-I in prinaša številne funkcije in prilagoditve za izboljšano uporabniško izkušnjo.

Nadzorna plošča je oblikovana tako, da je uporabniku prijazna in intuitivna za uporabo. Vse funkcije in kontrole so jasno označene ter dostopne na preglednem zaslonu, kar olajša upravljanje viličarja. Plošča ponuja številne napredne funkcionalnosti, ki omogočajo natančen nadzor in prilagoditev delovanja viličarja. Na primer, voznik lahko nastavi hitrost vožnje in moč dviga glede na specifične potrebe dela. Prav tako ima plošča funkcijo zmanjšane hitrosti v omejenih prostorih, kar pripomore k varnejšemu manevriranju.

Vgrajen informacijski zaslon na nadzorni plošči omogoča uporabniku, da spremlja pomembne podatke o delovanju viličarja v realnem času. To vključuje informacije o hitrosti, stanju baterije, času delovanja in drugih pomembnih parametrih, ki vozniku omogočajo natančen nadzor nad viličarjem.

Plošča vključuje tudi varnostne funkcije, kot so zvočni opozorilni signali, indikatorji stanja in avtomatsko zaviranje. Te funkcionalnosti pripomorejo k varnemu delovanju viličarja ter preprečujejo morebitne nesreče. Plošča je prilagodljiva in omogoča prilagajanje parametrov delovanja viličarja glede na specifične potrebe uporabnika. To omogoča, da se viličar optimalno prilagodi različnim delovnim okoljem in nalogam. Nadzorna plošča za viličar CBD15-AMC1-I je zanesljiva, napredna in uporabniku prijazna. S pomočjo te plošče voznik učinkovito upravlja viličar ter izboljša produktivnost in varnost pri delu.