NADZORNA PLOŠČA ZA VILIČAR CBD15-JC1

221,00 

Nadzorna plošča CBD15-JC1 – KOMPLET

  • Krmiljenje: Upravljanje funkcij elektro paletnega viličarja, kot so premikanje, dvigovanje in spuščanje tovora.
  • Zaslon: Prikazuje informacije o stanju viličarja, kot so hitrost, baterijski nivo, delovne ure.
  • Gumbi in stikala: Kontrolni elementi za premikanje, dvigovanje/spuščanje in vklop/izklop.
  • Indikatorji: Lučke za signaliziranje stanj, kot so nizka baterija, napake, preobremenitev.

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Nadzorna plošča za viličar CBD15-JC1 je vrhunska rešitev za nadzor in upravljanje elektro paletnega viličarja CBD15-JC1. Njen napreden dizajn in intuitivno upravljanje omogočata operaterju popoln nadzor nad viličarjem ter olajšata izvajanje različnih nalog v delovnem okolju.

Pomembna značilnost nadzorne plošče je jasen in pregleden zaslon, ki prikazuje vse ključne informacije o stanju viličarja. Operater lahko spremlja hitrost gibanja, nivo baterije, nivo goriva ter druge pomembne parametre. Ta informacija omogoča operaterju, da prilagodi delovanje viličarja glede na specifične potrebe dela in zagotovi optimalno učinkovitost.

Nadzorna plošča za viličar CBD15-JC1 je zasnovana tako, da je enostavna za uporabo, tudi za manj izkušene operaterje. Vgrajene funkcije in indikatorji so intuitivni in omogočajo hitro učenje ter prilagajanje delovanja viličarja glede na potrebe dela. S tem se zmanjša čas usposabljanja in poveča produktivnost v delovnem okolju.

Kakovostna izdelava nadzorne plošče zagotavlja zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo. Uporabljeni materiali so trpežni in odporni na obrabo, kar omogoča, da nadzorna plošča za viličar CBD15-JC1 ohranja svojo funkcionalnost tudi ob redni uporabi v zahtevnih delovnih pogojih.

S svojo napredno tehnologijo in intuitivno uporabo prispeva nadzorna plošča za viličar CBD15-JC1 k večji produktivnosti, varnosti ter učinkovitosti pri dvigovanju in premikanju tovora. Z natančnim nadzorom nad viličarjem operater lahko doseže visoko natančnost in varnost pri manipulaciji s tovorom, kar prispeva k nemotenemu poteku delovnih procesov.