NADZORNA PLOŠČA ZA VILIČAR TS12

130,00 

Nadzorna plošča TS12

  • Jasen in pregleden zaslon za enostaven prikaz informacij
  • Funkcionalno in intuitivno za enostavno upravljanje
  • Možnost nadzora nad različnimi funkcijami, kot so osvetlitev, alarmni sistemi, nadzor hitrosti
  • Vgrajeni varnostni mehanizmi in alarmni sistemi za visoko raven zaščite
  • Možnost zapisovanja in analize podatkov za sledenje in izboljšanje varnostnih standardov
  • Visoka kakovost izvedbe in vzdržljivost za dolgotrajno delovanje
  • Pripomore k povečanju produktivnosti, optimizaciji delovnih procesov in zmanjšanju tveganj pri upravljanju viličarja

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Nadzorna plošča za viličar TS12 je visokotehnološka in intuitivna naprava, zasnovana za učinkovito upravljanje in nadzor viličarja ter optimizacijo delovnih procesov. S svojimi naprednimi funkcijami in ergonomskim oblikovanjem predstavlja ključno orodje za operaterje viličarjev.

Plošča je opremljena z jaslim in preglednim zaslonom. Omogoča enostaven prikaz informacij o stanju viličarja, kot so hitrost, smer vožnje, nivo baterije in druge pomembne parametre. Ta podatki omogočajo operaterju natančen nadzor nad delovanjem viličarja in optimizacijo delovnih procesov.

Za uporabniku prijazno izkušnjo je nadzorna plošča opremljena s funkcionalnimi in intuitivnimi gumbi ter kontrolniki. Sistem uporablja sodobne tehnologije, ki omogočajo enostavno upravljanje in nastavljanje parametrov viličarja.

Poleg osnovnih funkcij nadzora vožnje in dvigovanja pa plošča omogoča tudi nadzor nad različnimi dodatnimi funkcijami, kot so osvetlitev delovnega območja, alarmni sistemi, nadzor hitrosti in drugi uporabni elementi. To omogoča prilagodljivost in prilagajanje viličarja specifičnim potrebam in delovnim okoljem.

Nadzorna plošča za viličar TS12 je zasnovana tudi z mislijo na varnost. Vgrajeni varnostni mehanizmi in alarmni sistemi zagotavljajo visoko raven zaščite operaterja in preprečujejo morebitne nevarnosti med delovanjem viličarja. Poleg tega plošča omogoča tudi zapisovanje in analizo podatkov, kar omogoča sledenje in izboljšanje varnostnih standardov.

Zahvaljujoč naprednim funkcijam in visoki kakovosti izvedbe je nadzorna plošča  nepogrešljiv del opreme za učinkovito upravljanje viličarja. Njena intuitivna uporaba, visoka zmogljivost in varnostne funkcije prispevajo k povečanju produktivnosti, optimizaciji delovnih procesov in zmanjšanju tveganj pri upravljanju viličarja.

Ne glede na vrsto industrije ali logistične potrebe, nadzorna plošča za viličar TS12 predstavlja zanesljivo in napredno rešitev za učinkovito upravljanje viličarjev ter zagotavljanje varnosti in produktivnosti na delovnem mestu.