PAVILJON 3x3x3 EKONOM HD

250,00 

  • Širina: 3 m
  • Dolžina: 3 m
  • Višina: 3 m
  • Višina stranice: 2 m
  • Količina kartonov: 1

 

Navodila za uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Paviljon 3x3x3 EKONOM HD bel je odlična izbira za tiste, ki iščejo praktično in učinkovito rešitev za različne dogodke na prostem. Zasnovan je s preprostostjo oblikovanja in trdnostjo, kar omogoča široko uporabo in enostavno postavitev.

Zunanji videz paviljona je preprost, a eleganten, saj bela barva ustvarja svetel in prijeten prostor. Ta barvna shema ne le prispeva k estetskemu videzu, temveč tudi odseva svetlobo, da deluje odprto in prostorno.

Material uporabljen za paviljon, je trpežen in ekonomičen HD (High-Density), kar zagotavlja vzdržljivost in stabilnost konstrukcije. HD material omogoča dobro odpornost proti vremenskim vplivom, da paviljon zdrži različne vremenske pogoje, vključno z dežjem in soncem.

Postavitev paviljona je hitra in enostavna, kar omogoča uporabnikom, da paviljon postavijo sami, brez potrebe po strokovnjakih ali posebni opremi. Notranji prostor paviljona dimenzij 3×3 metrov je dovolj velik, da sprejme večje skupine ljudi. Le-to omogoča udobno bivanje v notranjosti med različnimi dogodki.

Paviljon 3x3x3 EKONOM HD  je opremljen z vrsto uporabnih lastnosti, ki zagotavljajo udobje in trajnost uporabe. Vodoodporna konstrukcija s strojno varjenimi šivi, industrijska kakovost uporabljenih zadrge in ježki ter sodoben klik in varnostni sistem omogočajo enostavno montažo in demontažo. Teleskopske noge omogočajo enostavno nastavitev višine. Štiri stranske stene, od katerih so dve z okni, ena z vrati na ključavnico in ena masivna stena, zagotavljajo dodatno prilagodljivost glede na potrebe uporabnika.