PODALJŠKI VILIC 120×40-2000

307,00 

Podaljški vilic za viličarje 120X40-2000 mm
Prodaja se v parih.

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Podaljški vilic 120×40-2000 so izjemno uporabna oprema, ki omogoča prilagajanje dolžine vilic v skladu s specifičnimi potrebami delovnih okolij. S tem kompletom podaljškov, ki ima dimenzijo 120×40-2000 mm, imate možnost prilagajanja dolžine vilic v razponu od 1200 mm do 2000 mm.

Prednosti uporabe podaljškov vilic so številne. Omogočajo enostavno rokovanje z različno velikimi in oblikovanimi tovori ter izboljšujejo fleksibilnost ter učinkovitost vašega viličarja. Pravilno nameščeni podaljški vilic zagotavljajo večjo stabilnost in varnost pri prevozu bremen različnih dolžin.

Ta komplet podaljškov za viličarje je na voljo v parih, kar pomeni, da vključuje podaljške za obe vilici vašega viličarja. S tem zagotovite uravnoteženo porazdelitev teže tovora ter izboljšajte stabilnost in nadzor med manipulacijo z bremeni. Podaljški vilic 120×40-2000 so izdelani iz visokokakovostnega in trpežnega materiala, kar jim omogoča dolgo življenjsko dobo ter odpornost proti obrabi in koroziji. Njihova robustna konstrukcija omogoča prenašanje težkih tovorov ter zagotavlja zanesljivost in varnost med delom.

Uporaba podaljškov vilic za viličarje je primerna v številnih industrijskih okoljih, vključno s skladišči, proizvodnimi obrati, logističnimi podjetji in drugimi delovnimi mesti, kjer se zahteva učinkovito rokovanje z različno velikimi tovori.

Z uporabo teh podaljškov vilic boste lahko prilagodili svoj viličar specifičnim potrebam ter povečali njegovo zmogljivost in prilagodljivost. Ne glede na vrsto tovora, s katerim se srečujete, boste s temi podaljški vilic pripravljeni na učinkovito in varno delo. Zanesite se na njihovo kakovost in uživajte v večji prilagodljivosti pri delu z viličarjem.