POLNILEC DC 24V/10A TS12

252,00 

Polnilec za elektro paletne viličarje TS12 DC 24V/10A

  • Napetost: DC 24V
  • Moč: 10A
  • Primeren za elektro viličarje z 24-voltnimi baterijami

 

Prikaže:

  • delovanje polnjenja,
  • napolnjenost baterije,
  • okvaro polnilnika,
  • napako baterije

 

Garancija 12 mesecev

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Polnilec DC 24V/10A TS12 je baterijski polnilnik, ki se uporablja za polnjenje baterij. Gre za specializiran polnilec, zasnovan tako, da poganja elektro paletne viličarje. Zagotavlja optimalno polnjenje in vzdrževanje baterijskega sistema viličarja.

Polnilec je običajno zasnovan za delovanje pri določeni izhodni napetosti, ki je skladna z napetostjo baterije viličarja. Moč polnilca je prav tako prilagojena za učinkovito in hitro polnjenje baterij. Polnilec za elektro viličar običajno podpira različne vrste baterij, kot so svinčevi akumulatorji ali litij-ionske baterije. To omogoča, da se polnilec DC 24V/10A TS12 uporablja za različne modele in vrste električnih viličarjev.

Polnilec je opremljen z varnostnimi funkcijami, ki ščitijo baterije pred prenapetostjo, prekomernim tokom, previsoko temperaturo in drugimi morebitnimi tveganji. To je ključnega pomena za podaljšanje življenjske dobe baterij in zagotavljanje varnosti med polnjenjem.

Večina polnilcev za elektro viličarje je opremljena s funkcijo samodejnega polnjenja, ki omogoča, da se polnjenje ustavi, ko je baterija viličarja v celoti napolnjena. To preprečuje prekomerno polnjenje in preobremenitev baterij.

Polnilec DC 24V/10A TS12 je običajno enostaven za uporabo, s preglednim zaslonom ali indikatorji, ki prikazujejo stanje polnjenja in morebitne napake.

Pri izbiri polnilca DC 24V/10A TS12 za elektro viličar je pomembno upoštevati specifikacije baterije viličarja ter se posvetovati s proizvajalcem ali pooblaščenim prodajalcem, da izberete pravi polnilec, ki bo ustrezal vašim potrebam in zahtevam električnega viličarja.