RASTLINJAK 2.1x4x1.9 PVC

360,00 

  • Premer: 210 cm
  • Dolžina: 400 cm
  • Višina: 190 cm
  • Količina kartonov: 1

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Rastlinjak 2.1x4x1.9 PVC je idealna rešitev za domače vrtnarje, ki želijo izboljšati pogoje za gojenje svojih rastlin. Z dimenzijami 210 cm v dolžino, 400 cm v širino in 190 cm v višino ponuja dovolj prostora za različne vrste rastlin, kot so vrtnine, cvetje in zelišča. Ta manjši model rastlinjaka je zasnovan za uporabo na domačih vrtovih in zagotavlja odlično stabilnost in vzdržljivost zahvaljujoč robustni kovinski konstrukciji in trpežnim nosilcem.

Montaža rastlinjaka je enostavna zaradi modularne strukture, kar omogoča hitro in preprosto postavitev v približno 20 minutah. Rastlinjak je opremljen z vrati na obeh straneh, kar omogoča učinkovito prezračevanje, kar je ključno za zdravo rast rastlin.

Struktura je izdelana iz visoko kakovostnega PVC-ja, ki je odporen na UV žarke, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zaščito pred škodljivimi vplivi sonca. PVC profili debeline do 1,5 mm dodatno prispevajo k trdnosti in stabilnosti rastlinjaka. Uporabljena je UV-4 MARMA folija z UV stabilizacijo, sestavljena iz treh slojev z armirno plastjo, kar omogoča optimalne pogoje za rast rastlin.

Za dodatno zaščito pred vetrom ima rastlinjak velik predpasnik, ki se vkoplje v zemljo, s čimer je zagotovljeno, da konstrukcija ostane trdno na mestu tudi ob močnejšem vetru. Rastlinjak je izdelan iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja, da so vaši pridelki gojeni v najboljših mogočih pogojih.

Gosti moduli, razporejeni na vsakih 96 cm, in visoke stranske stene, ki segajo do 136 cm, omogočajo optimalno uporabo prostora. Glavna folija je opremljena z ogrevano vrvico, sprednji deli pa so natančno razrezani po meri, kar olajša montažo brez nepotrebnega rezanja ali obdelave.

Poleg tega je Rastlinjak 2.1x4x1.9 PVC zasnovan z mislijo na uporabnika, saj vključuje priročna vrata na obeh straneh tunela, kar omogoča enostaven dostop in dodatno prezračevanje. Pakiran je v eni kartonski škatli, kar olajša transport in skladiščenje. Ta model rastlinjaka je odlična izbira za vse, ki želijo svojim rastlinam zagotoviti optimalne rastne pogoje v varnem in stabilnem okolju.