TELESKOPSKI ŽERJAV ZA VILIČAR

  • Nosilnost: 4500 kg
  • Dimenzija: 185×70 cm
  • Teža: 140 kg
  • Zložena dolžina: 194 cm

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Teleskopski žerjav za viličar je visoko zmogljiva naprava, zasnovana za dvigovanje in premikanje težkih tovorov na gradbiščih, v skladiščih in drugih industrijskih okoljih. Ta žerjav je idealna rešitev za manipulacijo tovora s pomočjo viličarja, saj omogoča večjo fleksibilnost in doseže večje višine dvigovanja. Žerjav ima impresivno nosilnost do 4500 kg, kar omogoča dvigovanje težkih bremen z lahkoto. S svojo trpežno konstrukcijo zagotavlja varno in zanesljivo dvigovanje brez tveganja za poškodbe tovora ali okolice.

Dimenzija žerjava je 185×70 cm, kar omogoča stabilno dvigovanje različno velikih bremen. Ta optimalna velikost omogoča enostavno manevriranje in premikanje tovora, obenem pa ohranja ravnotežje in stabilnost med dvigovanjem. Teleskopski žerjav ima težo 140 kg, kar ga naredi lažjega za prenašanje in namestitev. Kljub svoji lahkotnosti pa je žerjav izjemno trpežen in zanesljiv, zasnovan za dolgo življenjsko dobo in intenzivno uporabo v zahtevnih okoljih.

Zložena dolžina žerjava je 194 cm, kar omogoča enostavno shranjevanje in transport. Z možnostjo zlaganja se žerjav prilagodi različnim prostorskim omejitvam, hkrati pa ohranja svojo funkcionalnost in zmogljivost. Teleskopski žerjav za viličar je nepogrešljiva oprema za dvigovanje in premikanje težkih bremen. S svojo visoko nosilnostjo, optimalno dimenzijo, lahkotnostjo ter možnostjo zlaganja predstavlja izjemno uporabno in učinkovito rešitev za različne industrijske aplikacije. Ne glede na vaše potrebe, bo ta žerjav olajšal vaše dvigalne operacije in prispeval k večji produktivnosti in varnosti na delovnem mestu.

OSTALA PONUDBA