TOPLIFTER ROČNI PALETNI KRATKI VILIČAR 800

Original price was: 288,00 €.Current price is: 275,00 €.

Cena brez DDV: 275,00 €
Cena z DDV: 335,50 €

  • Dvižna nosilnost: 2500 kg
  • Dolžina vilic: 800 mm
  • Razmik vilic: 540 mm
  • Največja višina vilic: 200 mm
  • Najmanjša višina vilic: 85 mm
  • Kolesa: 200х50/80х70 mm
  • Kolesa: poliuretan

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni kratki viličar 800 je vrhunski kratki viličar z 800 mm dolgimi vilicami kot specializirano dvigalo, ki je zasnovano za uporabo v okoljih, kjer je omejen manevrski prostor. Ta vrsta viličarja je priljubljena zaradi svoje okretnosti in sposobnosti za delo na tesnih območjih. Z 800 mm dolgimi vilicami je primeren za manipulacijo manjših palet in tovorov.

Začnimo z izjemno nosilnostjo viličarja, ki znaša 2500 kg. Ta zmogljivost omogoča zanesljivo dvigovanje in premikanje težkih bremen brez težav. Ne glede na zahtevnost tovora, bo Toplifter viličar kos nalogi.

Največja višina vilic je 200 mm, kar omogoča dvigovanje tovora na višje police ali platforme. S tem Toplifter ročni paletni kratki viličar 800 izkoristi prostor v skladišču in omogoča optimalno shranjevanje tovora. Hkrati pa najmanjša višina vilic, ki znaša 85 mm, omogoča dvigovanje tovora na nizke površine, kar je idealno za prevoz ali postavitev na nižje police.

Kolesa viličarja so izdelana iz poliuretana, kar zagotavlja odličen oprijem na različnih površinah, hkrati pa zmanjšuje hrup med vožnjo. Poliuretanska kolesa so tudi izredno trpežna in odporna na obrabo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo viličarja.

Toplifter ročni paletni kratki viličar 800 predstavlja vrhunsko kombinacijo moči, prilagodljivosti in zanesljivosti. Ne glede na izzive in zahteve vašega delovnega okolja, bo Toplifter ročni paletni kratki viličar 800 zagotovil učinkovito delovanje, povečanje produktivnosti ter varno in enostavno manipulacijo težkih tovorov.