TOPLIFTER ROČNI PALETNI ŠIROKI VILIČAR 2500

594,00 

Cena brez DDV: 594,00 €
Cena z DDV: 724,68 €

Možnost širine vilic 1000 mm

  • Dvižna nosilnost: 2500 kg
  • Dolžina vilic: 1150 mm
  • Posamezna širina vilic: 160 mm
  • Skupna širina vilic: 800 mm
  • Največja višina vilic: 200 mm
  • Najmanjša višina vilic: 85 mm
  • Material: jeklo
  • Velikost koles: 180х50/80х70
  • Kolesa poliuretan – tandem

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni viličar široki 2500 je zanesljiv in učinkovit pripomoček za premikanje in dvigovanje različnih vrst bremen. S svojo visoko nosilnostjo do 2500 kg je Toplifter ročni paletni široki viličar 2500 idealen za manipulacijo težjih tovorov. Dolžina vilic je 1150 mm, kar omogoča enostavno vstavljanje in dvigovanje palet ter drugih tovorov.

Posebnost tega viličarja so široke vilice, ki imajo posamezno širino 160 mm. Skupna širina vilic je 800 mm, kar omogoča stabilno dvigovanje širših tovorov. Največja višina vilic je 200 mm, kar omogoča enostavno nalaganje ali razkladanje na višje površine. Hkrati pa ima Toplifter ročni paletni široki viličar 2500 tudi možnost spuščanja vilic na zelo nizko višino, saj je najmanjša višina vilic le 85 mm. To omogoča dvigovanje tovorov tudi z zelo nizkega nivoja.

Izjemno širok ročni paletni viličar je izdelan iz trpežnega jekla, kar zagotavlja njegovo robustnost in dolgo življenjsko dobo. Velikost koles je 180×50/80×70, pri čemer so kolesa izdelana iz poliuretana. Ta zasnova koles zagotavlja gladko vožnjo, tiho delovanje ter dobro odpornost proti obrabi. Kolesa so nameščena v tandemskem vzorcu, kar zagotavlja stabilnost in enostavno manevriranje viličarja.

Toplifter ročni paletni široki viličar 2500 je zanesljiv in vsestranski pripomoček pri premikanju in dvigovanju bremen. S svojo visoko nosilnostjo, prilagodljivimi vilicami in robustno konstrukcijo predstavlja optimalno izbiro za različne industrijske okolja in skladišča. Ne glede na vrsto tovora in delovno okolje, Toplifter ročni paletni široki viličar 2500 zagotavlja varno in učinkovito manipulacijo bremen, kar prispeva k povečanju produktivnosti in olajšanemu delovnemu procesu.