TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR 1520M

1.130,00 

Cena brez DDV: 1.130,00 €
Cena z DDV: 1.378,60 €

  • Dvižna nosilnost: 1500 kg
  • Dolžina vilic: 1150 mm
  • Dvižna višina: 2000 mm
  • Dvigovanje: ročno
  • Spuščanje: ročno
  • Sistem dviga: Duplex
  • Teža: 230 kg
  • Velikost koles: 75×70/180×50 mm
  • Kolesa: Poliuretan

Možnost
– Pomične vilice
– Hitri dvig

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni viličar 1520M je idealen pripomoček za dvigovanje in premikanje težjih bremen na višje ravni. S svojo visoko dvižno nosilnostjo do 1500 kg in dvižno višino do 2000 mm, ta viličar omogoča učinkovito manipulacijo tovorov v različnih industrijskih okoljih, kot so skladišča, proizvodni obrati in distribucijski centri.

Z dolžino vilic 1150 mm je Toplifter ročni paletni viličar 1520M primeren za dvigovanje standardnih palet in drugih tovorov. Sistem dviga, imenovan Duplex, omogoča dvojni dvig, kar povečuje višino dviga tovorov in prilagodljivost glede na potrebe uporabnika. Ta funkcionalnost je še posebej koristna pri postavljanju tovorov na police ali tovorna vozila.

Teža viličarja je 230 kg, kar zagotavlja stabilnost med delovanjem. Kolesa viličarja so iz poliuretana z dimenzijami 75×70/180×50 mm, kar omogoča gladko vožnjo, zmanjšuje hrup ter zagotavlja odpornost proti obrabi. To omogoča učinkovito premikanje viličarja na različnih površinah, tudi na neravnih tleh.

Visoko dvižni ročni paletni viličar je zasnovan z mislijo na varnost in učinkovitost. Z nadzorovano hitrostjo spuščanja pri obremenitvi je zagotovljeno varno in natančno spuščanje tovorov. Prav tako je enostaven za uporabo, saj se dvigovanje in spuščanje izvajata ročno.

Toplifter ročni paletni viličar 1520M je trpežen in zanesljiv pripomoček, ki bo olajšal dvigovanje in premikanje težjih bremen na višje ravni. Ne glede na industrijo, v kateri se uporablja, bo prispeval k večji učinkovitosti in produktivnosti delovnih procesov. S svojo zmogljivostjo, prilagodljivostjo in varnostnimi funkcijami je nepogrešljiv del opreme za manipulacijo bremen v industrijskih okoljih.