TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR 2000/1800

520,00 

Cena brez DDV: 520,00 €
Cena z DDV: 634,40 €

  • Dvižna nosilnost: 2000 kg
  • Dolžina vilic: 1800 mm
  • Največja višina vilic: 200 mm
  • Najmanjša višina vilic: 85 mm
  • Širina: 540 mm
  • Kolesa: 180×50/80×70 mm
  • Kolesa: Poliuretan – Tandem

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni viličar 2000/1800 je visoko zmogljiv in vsestranski pripomoček za dvigovanje in premikanje tovorov v industrijskih in skladiščnih okoljih. S svojo izjemno dvižno nosilnostjo 2000 kg ima sposobnost obvladovanja različnih izzivov pri manipulaciji tovorov.

Viličar je opremljen z dolgimi vilicami, ki merijo 1800 mm v dolžino. Ta dodatna dolžina omogoča enostavno rokovanje s širokimi paletami, večjimi škatlami in drugimi obsežnimi bremeni. Prilagodljive vilice omogočajo prilagajanje različnim vrstam tovorov. Z največjo višino dviga vilic 200 mm vam omogoča dvigovanje tovorov na ustrezno višino za nakladanje in razkladanje. Prav tako ima tudi najmanjšo višino vilic 85 mm, kar je idealno za dvigovanje tovorov s tal ali z nizkega nivoja.

Toplifter ročni paletni viličar 2000/1800 ima tudi kompaktno širino 540 mm, kar omogoča enostavno manevriranje v ozkih prehodih in omejenih prostorih. S takšno prilagodljivostjo lahko dosežete in premikate tovore tudi na težko dostopnih mestih v vašem delovnem okolju. Kolesa viličarja so zasnovana za optimalno delovanje. Sprednja kolesa imajo velikost 180×50 mm, zadnja pa 80×70 mm. Izdelana iz poliuretana, zagotavljajo dober oprijem, tiho vožnjo ter odpornost proti obrabi. Tandemsko nameščena kolesa zagotavljajo stabilnost in gladko vožnjo po različnih površinah, kar vam omogoča enostavno premikanje tovorov na različnih terenih.

Toplifter ročni paletni viličar 2000/1800 je zasnovan za zanesljivo in robustno delovanje. Ne glede na vaše potrebe pri manipulaciji tovorov, ta viličar ponuja visoko zmogljivost, prilagodljivost in varnost. S svojo prefinjeno izdelavo in enostavnostjo uporabe bo postal nepogrešljiv pripomoček pri vaših logističnih operacijah, optimiziral vaše delo in prispeval k učinkovitemu premikanju tovorov.