TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR 2000/2000

530,00 

Cena brez DDV: 530,00 €
Cena z DDV: 646,60 €

  • Dvižna nosilnost: 2000 kg
  • Dolžina vilic: 2000 mm
  • Največja višina vilic: 200 mm
  • Najmanjša višina vilic: 85 mm
  • Širina: 540 mm
  • Kolesa: 180×50/80×70 mm
  • Kolesa: Poliuretan – Tandem

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni viličar 2000/2000 s svojo dvižno nosilnostjo 2000 kg je zasnovan za obvladovanje težkih bremen in zagotavljanje varnega dvigovanja in premikanja tovorov. Ta viličar je odlična izbira za uporabo v različnih industrijskih panogah, vključno s proizvodnjo, skladiščenjem, logistiko in distribucijo.

Dolžina vilic 2000 mm omogoča enostavno in stabilno dvigovanje različnih vrst tovorov, kot so palete, škatle, sodi in druge obremenitve. S to dolžino vilic lahko dosežete Toplifter ročni paletni viličar 2000/2000 dovolj oprijema in podporo za varno premikanje in postavljanje bremen.

Največja višina vilic 200 mm vam omogoča dvigovanje tovorov na višje ravni, kar je še posebej koristno pri nalaganju ali razkladanju na regale, police ali v nadstropja. S to višino vilic imate več možnosti pri upravljanju z različnimi višinami skladiščnih polic in prilagajanju glede na potrebe.

Hkrati pa najmanjša višina vilic 85 mm omogoča preprosto dvigovanje bremen s tal, kar je pomembno pri dvigovanju tovorov z nizkimi podlagami. Ta funkcija olajša nalaganje in razkladanje tovorov ter povečuje produktivnost vašega delovnega procesa.

Širina viličarja 540 mm omogoča enostavno manevriranje v omejenih prostorih, ozkih prehodih in tesnih skladiščnih prostorih. Ta kompaktna zasnova omogoča večjo okretnost in natančnost pri premikanju viličarja, kar zmanjšuje možnost poškodb in trkov ter povečuje varnost in učinkovitost.

Kolesa viličarja s poliuretanskimi kolesi zagotavljajo gladko vožnjo in odličen oprijem na različnih površinah. Tandemska postavitev koles omogoča boljšo stabilnost in manjše nihanje obremenitve med premikanjem. Te lastnosti prispevajo k zmanjšanju hrupa, vibracij in obrabe, kar povečuje udobje in trajnost viličarja.

Toplifter ročni paletni viličar 2000/2000 je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in zanesljivost v vsakodnevnem delovanju. Ta viličar je ergonomsko oblikovan, kar omogoča udobno upravljanje in zmanjšuje utrujenost operaterja. S svojimi zmogljivostmi in prilagodljivostjo je idealen za izboljšanje učinkovitosti in produktivnosti pri manipulaciji z bremeni v delovnem okolju.