TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR 2000/2500

620,00 

Cena brez DDV: 620,00 €
Cena z DDV: 756,40 €

  • Dvižna nosilnost: 2000 kg
  • Dolžina vilic: 2500 mm
  • Največja višina vilic: 200 mm
  • Najmanjša višina vilic: 85 mm
  • Širina: 540 mm
  • Velikost koles: 180×50 PU, 80×70
  • Kolesa: Poliuretan – Tandem

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni viličar 2000/2500 je vrhunsko dvigalo, ki združuje moč, vzdržljivost in vsestranskost. S svojo impresivno dvižno nosilnostjo 2000 kg in dolgimi vilicami je idealen za premikanje in dviganje težkih tovorov v različnih okoljih, kot so skladišča, tovarne, distribucijski centri in gradbišča.

Dolžina vilic 2500 mm omogoča enostavno dvigovanje in prevoz dolgih in obsežnih tovorov, kot so cevi, plošče, palice in drugi podobni materiali. S tem se poveča produktivnost in zmanjša časovni vložek pri rokovanju s temi posebnimi tovori.

Viličar omogoča tudi impresivno višino dviga, saj doseže največjo višino vilic 200 mm. Ta značilnost omogoča enostavno dvigovanje tovorov na višje police, regale ali vozne poti. Hkrati pa ima tudi najmanjšo višino vilic 85 mm, kar omogoča preprosto vstavljanje vilic pod nizko ležeče tovore. Ta prilagodljivost višine dviga omogoča natančno prilagajanje glede na potrebe vašega dela.

Viličar je opremljen s kakovostnimi poliuretanskimi kolesi, ki zagotavljajo odlično trdnost, vzdržljivost in stabilnost. Velikost koles 180×50 mm in 80×70 mm omogoča gladko premikanje po različnih površinah, vključno s trdimi tlemi, ploščicami in neravnim terenom. Tandem postavitev koles pa omogoča izjemno okretnost, kar je ključnega pomena pri manevriranju v omejenih prostorih.

Toplifter ročni paletni viličar 2000/2500 je zasnovan ergonomsko, s trpežnim ročajem in intuitivnimi kontrolami, kar omogoča udobno in varno uporabo. Poleg tega je zgrajen iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost delovanja.

Ne glede na to, ali gre za natovarjanje in raztovarjanje tovornih vozil, premikanje palete ali manipulacijo s tovori na skladiščnih policah. Toplifter dolgi ročni paletni viličar je zanesljiv partner, ki vam bo pomagal opraviti delo učinkovito in varno. S svojo zmogljivostjo in prilagodljivostjo bo izboljšal vašo produktivnost ter zmanjšal utrujenost in naprezanje pri rokovanju s težkimi tovori.