TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR 2020M

1.170,00 

Cena brez DDV: 1.170,00 €
Cena z DDV: 1.427,40 €

 • Dvižna nosilnost: 2000 kg
 • Dvižna višina: 2000 mm
 • Dolžina vilic: 1150 mm
 • Spuščanje: ročno
 • Dvigovanje: ročno
 • Sistem dviga: Duplex
 • Teža: 260 kg
 • Velikost koles: 75×70/180×50 mm
 • Kolesa: Poliuretan
 • Možnost
  – Pomične vilice
  – Hitri dvig

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni viličar 2020M z dvižno nosilnostjo 2000 kg je izjemno zmogljiv in zanesljiv industrijski pripomoček, ki je namenjen dvigovanju in premikanju težjih bremen. Ta viličar je posebej zasnovan za izpolnjevanje zahtev industrijskih okolij, kot so skladišča, proizvodni obrati in distribucijski centri.

Sistem dviga viličarja je opremljen z dvojnim dvigom, imenovanim Duplex, kar pomeni, da lahko doseže višino dviga do 2000 mm. To omogoča enostavno premikanje tovorov na višje ravni, kot so police, tovorna vozila ali pa jih prilagodi glede na specifične potrebe delovnega okolja.

Toplifter ročni paletni viličar 2020M ima tudi dolžino vilic 1150 mm, kar omogoča učinkovito vstavljanje in dvigovanje standardnih palet ter drugih bremen. S tem se zagotavlja stabilnost in varnost med manipulacijo tovorov.

Teža viličarja je 260 kg, kar omogoča stabilnost med delovanjem in preprosto rokovanje. Toplifter ročni paletni viličar 2020M je opremljen s kolesi iz poliuretana, ki zagotavljajo gladko vožnjo, zmanjšujejo hrup in nudijo odpornost proti obrabi. Velikost koles je 75×70/180×50 mm, kar omogoča učinkovito premikanje na različnih površinah, tudi na neravnih tleh.

Dvižni viličar je zasnovan z mislijo na varnost in učinkovitost. Z nadzorovano hitrostjo spuščanja pri obremenitvi se zagotavlja varno in natančno spuščanje tovorov, kar zmanjšuje tveganje za poškodbe ali poškodbe materialov. Zanesljiv sistem dviga in stabilna konstrukcija omogočata optimalno delovanje in visoko produktivnost.

Toplifter ročni paletni viličar 2020M je nepogrešljiv pripomoček za premikanje in dvigovanje težjih bremen v industrijskih okoljih. S svojo zmogljivostjo, prilagodljivostjo in varnostnimi funkcijami je idealen za izboljšanje učinkovitosti dela in zagotavljanje varnega manipuliranja tovorov.