N-TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR 52 NIZKI

Nizko profilni viličar

  • Dvižna nosilnost: 1500 kg
  • Dolžina vilic: 1150 mm
  • Največja višina vilic: 165 mm
  • Minimalna višina vilic: 52 mm
  • Razmak med vilicami: 540 mm
  • Širina: 550 mm
  • Kolesa: poliuretan – tandem
  • Velikost koles: 180×50/80×70 mm

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

490,00 

N-Toplifter ročni paletni viličar 52 nizki profil je zanesljiv pripomoček za premikanje tovorov v industriji in skladiščih. Ima robustno zasnovo in dvigalno zmogljivost do 1500 kg, kar omogoča učinkovito rokovanje s srednje težkimi bremeni.

Opremljen je z nizko profilnimi vilicami dolžine 1150 mm, ki omogočajo natančno prilagajanje tovora. Z največjo višino vilic 165 mm je enostavno dvigniti breme na večje višine, minimalna višina vilic pa je 52 mm, kar je koristno pri dviganju bremen iz nizkih mest, kot so palete na tleh.

Razmak med vilicami je 540 mm, kar zagotavlja stabilno podporo tovora med dvigovanjem in premikanjem. S širino viličarja 550 mm ima odlično okretnost, kar omogoča enostavno manevriranje v ozkih prostorih.

Opremljen je s kolesi iz poliuretana, postavljenimi v tandemsko postavitev, kar zagotavlja visoko vzdržljivost in trdnost pri premikanju tovora. Velikost koles (180×50/80×70 mm) omogoča gladko premikanje viličarja po različnih površinah, vključno z neravnim terenom ali tlakovci.

Viličar je opremljen z ergonomsko oblikovanim ročajem, ki zagotavlja udobno uporabo in zmanjšuje utrujenost uporabnika. Prisotnost zavor na kolesih omogoča varno in zanesljivo ustavljanje viličarja.

Viličar je tudi enostaven za vzdrževanje, saj ima preprosto zasnovo in dostop do ključnih delov. S tem se zmanjša potreba po dolgotrajnih vzdrževalnih postopkih in poveča razpoložljivost viličarja za uporabo. Poleg tega je popolnoma prilagodljiv vašim potrebam, saj so na voljo različne možnosti prilagajanja, kot so dodatne funkcije in prilagajanje vilic glede na specifične zahteve vašega dela.

N-Toplifter ročni paletni viličar 52 nizki profil je nepogrešljiv partner pri vsakodnevnem rokovanju s tovori v vašem delovnem okolju. Zagotavlja varno, učinkovito in zanesljivo premikanje tovorov ter izboljšuje produktivnost in delovne procese v industriji in skladiščih. S celovito paleto funkcij, zanesljivosti in zmogljivosti, prispeva k večji učinkovitosti pri manipulaciji z bremeni

OSTALA PONUDBA