TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR HPSW2000 TEHTNICA

745,00 

  • Elektronska tehtnica
  • Dvižna nosilnost: 2000 kg
  • Dolžina vilic: 1150 mm
  • Razmik vilic: 550 mm
  • Največja višina vilic: 195 mm
  • Teža: 118 kg
  • Velikost koles: 64×70/180×50 mm
  • Kolesa: poliuretan – tandem

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Toplifter ročni paletni viličar HPSW2000 tehtnica je opremljen s tehtnico, ki omogoča tehtanje bremen med premikanjem. Namenjen dvigovanju, premikanju in tehtanju različnih vrst tovora.

Z odlično nosilnostjo 2000 kg je ta viličar popolnoma prilagojen za uporabo v različnih industrijskih okoljih, kot so skladišča, proizvodne obrate in logistične operacije.

Viličar je opremljen z dolgimi vilicami dolžine 1150 mm, ki omogočajo enostavno dvigovanje in premikanje tovora. Širina vilic znaša 550 mm, kar zagotavlja stabilnost in varnost med manipulacijo. Največja višina dviga vilic je 195 mm, kar omogoča prilagajanje različnim višinam tovora, hkrati pa omogoča enostavno dvigovanje in spuščanje tovora na želeno višino.

Posebnost tega viličarja je vgrajena elektronska tehtnica, ki omogoča natančno merjenje teže tovora. S sposobnostjo tehtanja do 2000 kg je ta viličar idealen za preverjanje teže tovora pred manipulacijo ali med samim premikanjem. Tehtanje tovora je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti, pravilnega nakladanja in optimizacijo logističnih procesov. Viličar ima tudi robustno konstrukcijo iz trpežnega jekla, kar zagotavlja zanesljivo delovanje in dolgo življenjsko dobo. Kljub svoji moči in zmogljivosti ima viličar relativno nizko težo 118 kg, kar olajša rokovanje in premikanje.

Kolesa viličarja so izdelana iz visokokakovostnega poliuretana in imajo dimenzije 64×70/180×50 mm. Ta vrsta koles omogoča gladko in tiho vožnjo, obenem pa je odporna na obrabo. Zahvaljujoč tandemu postavitvi koles je viličar izjemno stabilen in se lahko zanesljivo premika na različnih površinah.

Toplifter ročni paletni viličar HPSW2000 tehtnica je zanesljiv, zmogljiv in natančen viličar. Je nepogrešljiv pripomoček pri dvigovanju, premikanju in tehtanju tovora v industrijskih okoljih. Njegova kombinacija visoke zmogljivosti, natančnosti tehtanja, trpežne konstrukcije in enostavnega upravljanja zagotavlja optimizacijo vaših logističnih procesov in povečuje učinkovitost vašega dela.