TOPLIFTER ROČNI PALETNI ZA BALE VILIČAR 2000

690,00 

Cena brez DDV: 690,00 €
Cena z DDV: 841,80 €

  • Dvižna nosilnost: 2000 kg
  • Dolžina vilic: 1150 mm
  • Skupna dolžina: 1190 mm
  • Širina: 1000 mm
  • Teža: 155 kg
  • Velikost koles: 200х50/80х60 mm
  • Kolesa: Poliuretan

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni za bale viličar 2000 je specializirana naprava, namenjena dvigovanju in premikanju bal v industrijskih ali kmetijskih okoljih. Ta zanesljiv in učinkovit viličar je oblikovan z namenom olajšanja manipulacije z balami različnih velikosti. Zagotavlja varnost in stabilnost pri delu.

Z nosilnostjo 2000 kg je viličar sposoben obvladovati težje bale. Vilice dolžine 1150 mm zagotavljajo stabilno podporo balam med dvigovanjem in premikanjem, kar preprečuje morebitne poškodbe tovora ali nevarnosti za uporabnika. Toplifter ročni paletni za bale viličar 2000 omogoča stabilnost med vožnjo in dvigovanjem bal ter ohranja ravnotežje pri dvignjenem tovoru. S svojo kompaktno zasnovo je viličar enostaven za uporabo in omogoča upravljavcu lahkotno premikanje.

Varnost je pomemben vidik pri delu z balami, zato je viličar opremljen z zanesljivimi varnostnimi funkcijami. Ročaj je ergonomsko oblikovan, kar zagotavlja udoben oprijem in dober nadzor nad viličarjem. Dodatni varnostni mehanizmi, kot so zavore in varnostne kljuke. Preprečujejo nepredvidene premike in zagotavljajo stabilnost med delom. Njegova zanesljivost, moč in enostavnost uporabe omogočajo varno in učinkovito dvigovanje ter premikanje bal. Ne glede na velikost ali težo bale, bo ta Toplifter ročni paletni za bale viličar 2000 zagotovil zanesljivo in učinkovito rešitev za vaše potrebe pri manipulaciji z balami.

Toplifter ročni paletni za bale viličar 2000 je zanesljiva in učinkovita naprava, ki vam bo olajšala delo pri dvigovanju in premikanju bal. Ne glede na vaše potrebe in zahteve pri manipulaciji z balami, bo ta viličar zagotovil učinkovito, varno in zanesljivo rešitev.