TOPLIFTER ROČNI POMETAČ MS18

98,00 

  • Širina: 650 mm
  • Zmogljivost: 2600 m2/h
  • Kapaciteta: 18 L
  • Dimenzije: 650x650x1150 mm
  • Zložen: 630x550x230 mm
  • Teža: 11 kg

 

Garancija 12 mesecev
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni pometač MS18 ergonomsko oblikovan čistilni stroj je opremljen z nastavljivim ročajem, kar omogoča udobno in prilagodljivo uporabo. Valjčna krtača in pritisk stranske krtače sta nastavljiva, kar omogoča učinkovito čiščenje različnih podlag in širok spekter uporabe.

Rezervoar stroja je izdelan iz vzdržljivega PP materiala, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na poškodbe. Kolesa stroja so oblikovana tako, da ne puščajo sledi na tleh, kar je še posebej pomembno pri čiščenju občutljivih površin.

Namestitev, razstavljanje in upravljanje stroja so enostavni, saj so priložena preprosta navodila. Ročna vožnja omogoča uporabo stroja brez potrebe po baterijah, kar omogoča delo kadarkoli brez omejitev.

Stroj je opremljen tudi s filtrom za prah, izdelanim iz netkanega materiala, ki preprečuje dvigovanje prahu med čiščenjem. To zagotavlja čisto in zdravo delovno okolje.

Zunanje dimenzije stroja so 650 x 650 x 1150 mm, kar omogoča učinkovito pokrivanje večjih površin. Pri shranjevanju stroj zavzame manj prostora, saj se lahko zloži v dimenzije 630 x 550 x 230 mm.

Stroj ima zmogljivost čiščenja do 2600 m2/h, kar omogoča hitro in učinkovito čiščenje. Rezervoar stroja ima kapaciteto 18 litrov, kar zmanjšuje potrebo po pogostem praznjenju in ponovnem polnjenju vode.

Toplifter ročni pometač MS18 je lahek, saj tehta le 11 kg, kar omogoča enostavno prenašanje in uporabo brez prevelikega napora.