TOPLIFTER ŠKARJASTA HIDRAVLIČNA MIZA HSLT800

940,00 

  • Nosilnost: 800 kg.
  • Višina dviga: 1560 mm.
  • Najmanjša višina: 475 mm.
  • Teža: 172 kg.
  • Dimenzija plošče: 1220×610×60 mm.
  • Velikost koles: 125×50 mm.
  • Kolesa: 2 fiksna kolesa + 2 gibljiva kolesa z zavoro.
  • Kolesa: Poliuretan

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Toplifter škarjasta hidravlična miza HSLT800 je izjemno zanesljiva in visoko zmogljiva naprava, namenjena učinkovitemu dvigovanju in premikanju različnih vrst tovora. Z nosilnostjo 800 kg je idealna za obvladovanje težkih bremen in zagotavlja varno dvigovanje.

Impresivna višina dviga mize, ki znaša 1560 mm, omogoča dvigovanje tovora na višje ravni, kar je izredno koristno pri delu s predmeti različnih velikosti. Poleg tega ima miza tudi najmanjšo višino dviga, ki znaša 475 mm, kar je idealno pri dvigovanju tovora z nizkih površin.

S svojo težo 172 kg je miza enostavna za prenašanje in preprosta za uporabo na različnih delovnih mestih. Dimenzije plošče, ki znašajo 1220×610×60 mm, zagotavljajo stabilno podlago za dvigovanje tovora in omogočajo varno delo.

Miza je opremljena s kolesi velikosti 125×50 mm, kar olajša premikanje in manevriranje po delovnem prostoru. Sestavljajo jo 2 fiksna kolesa in 2 gibljiva kolesa z zavoro, kar zagotavlja stabilnost med premikanjem in varnost med dvigovanjem. Kolesa, izdelana iz poliuretana, omogočajo tiho delovanje, odlično odpornost proti obrabi ter ne puščajo sledi na tleh.

Toplifter škarjasta hidravlična miza HSLT800 je nepogrešljiva naprava v industrijskih okoljih, skladiščih in delavnicah. Njena zanesljivost, izjemna zmogljivost in preprosta uporaba zagotavljajo večjo produktivnost, prihranek časa ter olajšajo delo pri dvigovanju in premikanju tovora. S to mizo boste dosegli izjemne rezultate in zagotovili nemoteno izvajanje vaših delovnih opravil.