TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR ZA SODE FDT350

1.100,00 

  • Dvižna nosilnost: 350 kg
  • Največja višina vilic: 1450 mm
  • Najmanjša višina vilic: 2200 mm
  • Skupna dolžina: 1190 mm
  • Širina: 890 mm
  • Teža: 155 kg
  • Kolesa: Poliuretan
  • Sistem dviga: Simplex

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni viličar za sode FDT350 je specializirana naprava, namenjena dvigovanju in premikanju sodov na višje ravni. S svojo zmogljivostjo in prilagodljivostjo je idealna rešitev za industrijska okolja, skladišča in transportne dejavnosti, kjer je potrebno učinkovito rokovanje s sodi različnih velikosti.

Viličar je opremljen z nosilnostjo 350 kg, kar omogoča varno dvigovanje in premikanje sodov. Ne glede na velikost sodov, boste z lahkoto dvignili in premaknili tovor na višjo raven. Ta funkcionalnost je izjemno koristna pri delu s sodi, saj omogoča enostavno manipulacijo in transport tudi pri težjih bremenih.

Visoko dvižni viličar omogoča dvigovanje sodov do največje višine vilic 1450 mm. Ta višina je prilagojena za dvigovanje sodov na višje police ali za nalaganje v tovorna vozila. Hkrati pa omogoča tudi dvigovanje sodov že pri najmanjši višini vilic 2200 mm. To je še posebej koristno pri dvigovanju sodov s tal ali spuščanju na nižje ravni.

Viličar je kompakten in ima skupno dolžino 1190 mm. Ta zasnova omogoča enostavno manevriranje v omejenih prostorih ter olajša vstavljanje vilic pod sodove. S širino 890 mm zagotavlja stabilnost med vožnjo in dvigovanjem ter ohranja dobro ravnotežje med dvignjenim tovorom.

Toplifter ročni paletni viličar za sode FDT350 je zanesljiva in praktična naprava, ki olajša dvigovanje in premikanje sodov na višje ravni. S svojo nosilnostjo, prilagodljivo višino vilic ter kompaktno zasnovo omogoča učinkovito in varno rokovanje s sodi v različnih delovnih okoljih. Ne glede na to, ali delate v industriji, skladišču ali transportu, bo ta viličar postal nepogrešljiv pripomoček pri vašem vsakodnevnem delu s sodi.