TRANSPORTNI ROČNI VOZIČEK 280-S3

  • Nosilnost: 280 kg
  • Skupna višina: 1040 mm
  • Dimenzija plošče: 1250×750 mm
  • Teža: 40 kg
  • Kolesa: 4x guma

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Transportni ročni voziček 280-S3 je naprava, zasnovana za preprosto in učinkovito prenašanje tovorov na različnih delovnih mestih. Ta zanesljiv in praktičen voziček je idealen za industrijska, logistična ali skladiščna okolja, kjer je potrebna mobilnost in učinkovitost.

Transportni ročni voziček 280-S3 ima impresivno nosilnost, saj lahko nosi do 280 kg tovora. To omogoča premikanje različnih predmetov, paketov, škatel ali drugih tovorov na enostaven način. Ne glede na težo tovora, bo ta voziček kos nalogam prenašanja in olajšal vaše delo.

Transportni ročni voziček 280-S3 je zasnovan ergonomsko, da olajša uporabniku rokovanje. Ima priročno višino 1040 mm, kar omogoča, da se tovor dvigne na ustrezno višino za enostavno nalaganje in razkladanje. S tem se zmanjša napor pri dvigovanju in zmanjšuje tveganje za poškodbe. Plošča vozička je prostorna, saj meri 1250×750 mm. Ta dimenzija zagotavlja zadostno površino za namestitev tovora in stabilno prenašanje. Ne glede na velikost tovora, bo voziček nudil stabilnost in varno premikanje.

Transportni ročni voziček 280-S3 je opremljen s štirimi gumijastimi kolesi, ki omogočajo enostavno premikanje na različnih površinah. Gumijasta kolesa zagotavljajo tudi tiho vožnjo in ne puščajo sledi na tleh, kar je še posebej pomembno pri uporabi v notranjih prostorih.

Zaradi svoje visoke nosilnosti, dimenzij in enostavne uporabe je transportni voziček 280-S3 primeren za številne aplikacije. Uporablja se lahko v proizvodnih obratih, skladiščih, trgovinah ali kjerkoli drugje, kjer je potrebno premikanje in prenašanje tovora. S tem vozičkom boste povečali učinkovitost dela, zmanjšali napore in zagotovili varno manipulacijo z različnimi vrstami tovora na delovnih mestih.