VILICE ZA VILIČARJA FEM 2A 100×40-1200

152,00 

Standard: FEM 2A
Dimenzije vilic: 100×40 mm
Dolžina vilic: 1200 mm

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena na komad ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Vilice za viličarja FEM 2A 100×40-1200 so visokokakovostne in vzdržljive vilice, zasnovane posebej za uporabo na viličarjih. S svojo robustno konstrukcijo in natančno izdelavo so idealne za premikanje in dvigovanje tovorov v industriji in skladiščih.

Te vilice imajo dimenzije 120×40 mm, kar zagotavlja optimalno podporo tovoru med dvigovanjem in premikanjem. Z dolžino 1200 mm imajo dovolj prostora za učinkovito rokovanje s standardnimi paletami in drugimi tovornimi enotami. Vilice so zasnovane v skladu s standardom FEM 2A, kar zagotavlja njihovo skladnost z mednarodnimi standardi kakovosti in varnosti.

Vilice za viličarja FEM 2A 100×40-1200 so izdelane iz visokokakovostnega jekla, kar zagotavlja njihovo trdnost, vzdržljivost in odpornost na obremenitve. Zasnovane so tako, da zdržijo težke obremenitve in se upirajo obrabi tudi pri intenzivni uporabi v zahtevnih delovnih okoljih.

Zahvaljujoč svoji zanesljivosti in visoki zmogljivosti so te vilice nepogrešljiv dodatek za viličarje, ki se uporabljajo za manipulacijo z različnimi vrstami tovora. Ne glede na to, ali gre za palete, škatle, sodčke ali druge tovorne enote, bodo te vilice zagotovile varno in učinkovito dvigovanje ter premikanje.

Vilice za viličarja FEM 2A 100×40-1200 so izdelane s poudarkom na kakovosti, zanesljivosti in varnosti. S svojo trpežnostjo ter zmogljivostjo bodo olajšale delovne procese in pripomogle k večji učinkovitosti pri manipulaciji s tovori. Ne glede na zahteve vašega dela, bodo te vilice zagotovile zanesljivo in varno rokovanje s tovori na vašem viličarju.