KOLO ZA PALETNI VILIČAR 180×50 PU

16,00 

Cena brez DDV: 16,00 €
Cena z DDV: 19,52 €

  • Velikost kolesa: 180×50 mm
  • Material: Poliuretan (PU)
  • Premer kolesa: 180 mm
  • Širina kolesa: 50 mm
  • Premer osi: 50 mm
  • Platišče: Lito železo
  • Barva: Rdeča

 

Garancija 12 mesecev

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

 

Kolo za paletni viličar 180×50 PU je visoko kakovostno kolo, posebej zasnovano za uporabo na paletnih viličarjih. S svojim zanesljivim in trpežnim dizajnom omogoča gladko in učinkovito premikanje tovora v različnih delovnih okoljih. Velikost kolesa je 200×50 mm, kar zagotavlja ustrezno stabilnost in odlično vodljivost viličarja. Izdelano je iz visokokakovostnega poliuretana (PU), znanega po vzdržljivosti, izjemni odpornosti proti obrabi ter odličnem oprijemu na različnih površinah.

S premerom kolesa 180 mm in širino 50 mm je primerno za premagovanje ovir in gladko vožnjo po neravnem terenu. Os kolesa ima premer 50 mm, kar zagotavlja stabilnost in trdnost pri premikanju težkih tovorov. Platišče kolesa je izdelano iz lito železa, kar mu zagotavlja trdnost in vzdržljivost za dolgotrajno uporabo. Rdeča barva kolesa prispeva k estetskemu videzu ter enostavni prepoznavnosti na delovnem mestu.

Kolo za paletni viličar 180×50 PU se enostavno namesti in zagotavlja zanesljivo delovanje. S svojimi kakovostnimi lastnostmi omogoča učinkovito premikanje tovora, zmanjšuje trenje in hrup ter izboljšuje delovne procese. Ne glede na delovno okolje ali vrsto tovora, kolo za paletni viličar predstavlja zanesljivo izbiro, ki bo olajšala vaše delo in prispevala k večji produktivnosti ter varnosti pri premikanju tovora. S svojim visoko kakovostnim materialom, trdnostjo in stabilnostjo je kolo zasnovano za dolgotrajno uporabo in se učinkovito prilagaja različnim površinam ter zahtevam delovnega mesta. Zagotavlja gladko vožnjo, minimalno obrabo ter odličen oprijem, kar omogoča varno in učinkovito premikanje tovora na paletnih viličarjih.

Kolo za paletni viličar 180×50 PU je enostavno namestiti in zagotavlja zanesljivo delovanje brez nepotrebnih težav. S svojim estetskem videzom in enostavno prepoznavnostjo na delovnem mestu prispeva k organizaciji in varnosti. Ne glede na delovne pogoje ali specifične potrebe vašega podjetja, kolo za paletni viličar 180×50 PU je prava izbira, ki bo izboljšala učinkovitost in olajšala premikanje tovora.