TOPLIFTER ROČNI PALETNI GALVAN VILIČAR 2000

610,00 

Cena brez DDV: 610,00 €
Cena z DDV: 744,20 €

  • Dvižna nosilnost: 2000 kg
  • Dolžina vilic: 1150 mm
  • Največja višina vilic: 200 mm
  • Najmanjša višina vilic: 85 mm
  • Širina: 550 mm
  • Kolesa: Najlon – tandem
  • Pocinkana konstrukcija

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni GALVAN viličar 2000  ima površino galvanizirano, kar pomeni, da je prekrita s plastjo cinka za zaščito pred korozijo in drugimi vplivi okolja. Ima dolgo življenjsko dobo, tudi v zahtevnih delovnih okoljih. Ponuja zanesljivost in učinkovitost pri dvigovanju in premikanju tovora.

Z dvižno nosilnostjo 2000 kg je Toplifter ročni paletni GALVAN viličar 2000 zmogljiv in primeren za različne vrste bremen. Dolžina vilic je 1150 mm, kar omogoča preprosto dviganje in prevažanje palet z različnimi dimenzijami. Največja višina vilic je 200 mm, kar omogoča učinkovito nalaganje in razkladanje na različnih ravneh.

Viličar ima tudi možnost nastavitve najmanjše višine vilic, ki znaša 85 mm. To je koristno pri dvigovanju tovora s tal ali pri delu na omejenih višinah. Širina viličarja je 550 mm, kar omogoča enostavno manevriranje tudi v omejenih prostorih. Kolesa viličarja so izdelana iz najlona in so tandemsko postavljena, kar zagotavlja dobro stabilnost in gladko premikanje po tleh. Tako Toplifter ročni paletni GALVAN viličar 2000 enostavno premaga ovire in zagotavlja udobno vožnjo ter manevriranje na različnih podlagah.

Z galvanizirano konstrukcijo je ta viličar odporen proti rji in koroziji, kar omogoča uporabo v različnih vremenskih razmerah in delovnih okoljih. Poleg tega galvanizirana konstrukcija zagotavlja tudi dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje viličarja.

Toplifter ročni paletni GALVAN viličar 2000 je zanesljiv, vzdržljiv in prilagodljiv viličar, ki bo olajšal dvigovanje in premikanje tovora v vašem delovnem okolju. S svojo zmogljivostjo, enostavno uporabo in odpornostjo proti koroziji je idealna izbira za različne industrijske in skladiščne aplikacije.