TOPLIFTER ROČNI PALETNI MINI VILIČAR 500

310,00 

Cena brez DDV: 310,00 €
Cena z DDV: 378,20 €

  • Dvižna nosilnost: 500 kg
  • Dolžina vilic: 800 mm
  • Dvižna višina: 150 mm
  • Minimalna višina vilice: 60 mm
  • Širina: 380 mm
  • Širina vilice: 10,5 cm
  • Razmak med vilicami: 17 cm
  • Kolesa: Poliuretan

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni mini viličar 500 je zanesljiv in praktičen pripomoček, namenjen dvigovanju in premikanju manjših bremen v industrijskih okoljih. S svojo nosilnostjo 500 kg je idealen za uporabo v skladiščih, tiskarnah, birojih, trgovinah, delavnicah in drugih delovnih prostorih, kjer je potrebno učinkovito in lažje ravnanje s tovorom.

Zasnovan je z mislijo na enostavnost uporabe in vzdržljivost. Ta viličar ima dolge vilice dolžine 800 mm, ki omogočajo enostavno vstavljanje pod paletni tovor. Robustna konstrukcija viličarja zagotavlja trdnost, stabilnost in dolgo življenjsko dobo.

Ena od ključnih lastnosti tega viličarja je njegova kompaktna zasnova, ki omogoča enostavno manevriranje tudi v ozkih prostorih. S širino 380 mm se lahko viličar brez težav premika med regalnimi policami, rovi ali drugimi omejenimi prostori. To povečuje produktivnost in učinkovitost pri premikanju tovora.

Toplifter ročni paletni mini viličar 500 ima delovno višino dviga do 150 mm, kar omogoča dvigovanje bremen s tal ali palet na ustrezno višino. Prav tako ima možnost dviga vilic že pri minimalni višini 60 mm, kar olajša dvigovanje nizko ležečih paletnih tovorov ali tovorov zelo blizu tal.

Poliuretanska kolesa, s katerimi je opremljen viličar, zagotavljajo gladko vožnjo in dober oprijem na različnih površinah. Ta vrsta koles je trpežna in odporna proti obrabi, kar omogoča dolgotrajno in zanesljivo delovanje v različnih delovnih okoljih.

Toplifter ročni paletni mini viličar 500 je preprost za uporabo, saj ne zahteva kompleksnega usposabljanja. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča udoben in varnostni prijem med manipulacijo s tovorom. Uporabniku omogoča intuitivno upravljanje viličarja ter varno in učinkovito izvajanje dvigovanja in premikanja tovora.

Zahvaljujoč svoji zanesljivosti, enostavni uporabi in trpežnosti je Toplifter ročni paletni mini viličar 500 odlična izbira za olajšanje delovnih procesov v različnih delovnih okoljih. Njegova moč, trdnost in varnostne funkcije omogočajo učinkovito in varno ravnanje s tovorom, kar pripomore k večji produktivnosti in zadovoljstvu uporabnikov.