TOPLIFTER ROČNI PALETNI OZKI VILIČAR 2000

490,00 

Cena brez DDV: 490,00 €
Cena z DDV: 597,80 €

  • Dvižna nosilnost: 2000 kg
  • Dolžina vilic: 900 mm
  • Dvižna višina: 200 mm
  • Minimalna višina vilice: 85 mm
  • Širina: 406 mm
  • Kolesa: Poliuretan
  • Vrsta dviga: ročno hidravlično
  • Material: jeklo
  • Teža: cca 65 kg

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni ozki viličar 2000 je posebej zasnovan za uporabo v tiskarnah in manjših obratih, kjer so prostorski pogoji omejeni in je potrebna visoka manevrabilnost. S svojo izjemno dvižno nosilnostjo do 2000 kg je ta viličar kos tudi težjim bremenom, kar ga naredi idealnega za raznovrstna opravila v manjših in srednje velikih podjetjih.

Nosilnost zagotavlja, da lahko varno dviguje in prenaša tudi težje palete in tovor. Dolžina vilic znaša 900 mm, kar omogoča enostavno upravljanje in transport standardnih palet v omejenih prostorih. Dvižna višina 200 mm omogoča dvigovanje palet na ustrezno delovno višino, medtem ko minimalna višina vilice 85 mm zagotavlja enostaven vstop pod nizke palete. Zaradi svoje širine 406 mm je Toplifter ročni paletni ozki viličar 2000 posebej primeren za ozke prehode in manjše delovne prostore, kjer širši viličarji ne bi mogli učinkovito delovati. Ta kompaktna širina omogoča boljšo manevrabilnost in enostavnejše upravljanje v omejenih prostorih.

Kolesa so izdelana iz poliuretana, materiala, ki je znan po svoji trpežnosti in odpornosti proti obrabi. Poliuretanska kolesa omogočajo gladko vožnjo, hkrati pa zmanjšujejo hrup in ščitijo tla pred poškodbami. To je še posebej pomembno v okoljih, kjer je treba ohranjati visoke standarde čistoče in nepoškodovanosti tal.

Toplifter ročni paletni ozki viličar 2000 je zasnovan za uporabnike, ki potrebujejo zanesljiv, robusten in enostaven za uporabo viličar. Njegova ozka konstrukcija je še posebej primerna za tiskarne, manjše obrate in skladišča, kjer je prostorska omejitev pogost problem. Toplifter ročni paletni ozki viličar 2000 združuje visoko nosilnost, kompaktne dimenzije in trpežna kolesa, kar omogoča učinkovito in varno premikanje tovora.

Toplifter ročni paletni ozki viličar 2000 je odlična izbira za tiste, ki iščejo zanesljivost, vzdržljivost in enostavnost uporabe v kompaktni obliki.