TOPLIFTER ROČNI PLATFORMA VILIČAR 40/13

  • Dvižna zmogljivost: 400 kg
  • Dimenzija platforme: 610 x 550 mm
  • Največja višina platforme: 1300 mm
  • Najmanjša višina platforme: 90 mm
  • Skupna višina: 1770 mm
  • Teža: 105 kg

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Toplifter ročni platforma viličar 40/13 je izjemno vsestranski pripomoček, namenjen za dvigovanje in premikanje tovora na določene višine. Zasnovan je za različne industrijske in komercialne aplikacije, kjer je potrebna preprosta in učinkovita manipulacija tovora.

S to dvigalno platformo je dvigovanje enostavno in varno. Z dvižno zmogljivostjo 400 kg je sposoben dvigniti širok spekter tovora, vključno z manjšimi stroji, paketi in drugimi predmeti. S tem vam omogoča premikanje tovora na želeno mesto brez napora.

Dimenzija platforme znaša 610×550 mm, kar zagotavlja zadostno površino za postavitev tovora. Toplifter ročni platforma viličar 40/13 omogoča stabilno podporo tovora med dvigovanjem in premikanjem. Ne glede na obliko ali velikost tovora, bo platforma zagotovila varno in zanesljivo dvigovanje.

Največja višina platforme je 1300 mm, kar omogoča dvigovanje tovora na višje ravni. S tem se povečuje dostopnost do polic, delovnih površin ali drugih višjih mest v prostoru. Najmanjša višina platforme pa je 90 mm, kar omogoča dvigovanje tovora na nižje površine. Ta prilagodljivost višine omogoča enostavno uporabo na različnih ravneh.

Skupna višina platforme je 1770 mm, kar je višina platforme v najvišjem položaju. To je pomembna informacija pri načrtovanju prostora za uporabo dvigalne platforme.

S svojo težo 105 kg je platforma viličar 40/13 lahka, a hkrati trpežna. Ta lastnost omogoča enostavno premikanje in manevriranje vozička po prostoru. Ne glede na izzive prostora, bo Ročni platforma viličar 40/13 zagotovil zanesljivost in učinkovitost pri dvigovanju in premikanju tovora.

Toplifter ročni platforma viličar 40/13 je nepogrešljiv pripomoček za dvigovanje in premikanje tovora na različnih višinah. S svojo zmogljivostjo, prilagodljivostjo in enostavnostjo uporabe je idealen za številne industrije in trgovske dejavnosti. Toplifter ročni platforma viličar 40/13 zagotavlja varno in učinkovito delo ter olajša premikanje tovora na želeno mesto brez težav.