Top 3 – Viličarji iz našega programa

Top 3 – Viličarji iz našega programa – ponujamo vrsto viličarjev, zasnovanih za izpolnjevanje različnih logističnih potreb. Predstavljamo vam naše najboljše tri viličarje, ki izstopajo po svoji učinkovitosti, zanesljivosti in prilagodljivosti. Odkrijte, kako lahko ti viličarji izboljšajo vaše logistične operacije in zagotovijo optimalno delovanje.

 1. TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR STANDARD 2500:
  Toplifter ročni paletni viličar standard 2500 je vrhunski in zanesljiv ročni viličar, ki izstopa po svoji visoki kakovosti in zmogljivosti. Ta viličar je zasnovan posebej za učinkovito skladiščenje in prevoz tovorov v različnih okoljih. Njegova vsestranskost omogoča njegovo uporabo v logističnih podjetjih, industriji ter tudi v manjših skladiščih, tesnih prostorih, ozkih prehodih ali za osebno uporabo.
 2. TOPLIFTER ELEKTRO PALETNI VILIČAR CBD15-JC1:
  Toplifter elektro paletni viličar CBD15-JC1 je kompaktna in zanesljiva naprava, namenjena učinkovitemu dvigovanju in premikanju tovora v različnih industrijskih okoljih.
 3. TOPLIFTER ELEKTRO PALETNI VILIČAR 15ET-M:
  Toplifter elektro paletni viličar 15ET-M je impresivna naprava z dvižno nosilnostjo 1500 kg, ki omogoča premikanje težjih tovorov na vilice. Dolžina vilic znaša 1150 mm, kar zagotavlja dovolj prostora za enostavno nalaganje in razkladanje tovora. Največja višina vilic je 200 mm, kar omogoča dvigovanje tovora na višje površine, medtem ko je najmanjša višina vilic 85 mm primerna za delo na nižjih površinah.

  Top 3 – Viličarji iz našega programa smo izbrali zaradi njihove izjemne učinkovitosti, zanesljivosti in prilagodljivosti. Ne glede na to ali delate v intenzivnem skladiščnem okolju, na terenu ali v dinamičnem delovnem okolju, imamo viličar, ki ustreza vašim potrebam in prispeva k optimizaciji vaših logističnih procesov.

OSTALE NOVICE