BATERIJA 24V/20AH LI-ION

440,00 

Baterija Li-ion za elektro viličarje ET15MH.

  • Višina: 210 mm
  • Premer: 85 mm
  • Dolžina: 175 mm
  • Napetost: 24V
  • Zmogljivost: 20Ah
  • Baterija: Li-ion

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Baterija 24V/20AH LI-ION za elektro viličarje ET15MH je visoko zmogljiva baterija, zasnovana posebej za uporabo v elektro viličarjih. S svojo kompaktno velikostjo in zmogljivostjo je idealna izbira za zagotavljanje zanesljive in dolgotrajne napajanja viličarja.

Baterija ima višino 210 mm, premer 85 mm in dolžino 175 mm, kar omogoča enostavno namestitev in prilagajanje v viličarju. Njena kompaktna velikost ne omejuje prostora za manipulacijo z viličarjem in omogoča optimalno izkoriščanje prostora v vozilu.

Z napetostjo 24V in zmogljivostjo 20Ah baterija Li-ion zagotavlja stabilno in učinkovito napajanje elektro viličarja. Ta zmogljivost omogoča daljše delovanje viličarja brez potrebe po pogostem polnjenju baterije, kar povečuje produktivnost in učinkovitost vaših delovnih procesov.

Baterija je izdelana iz visoko kakovostnih Li-ion celic, ki zagotavljajo visoko energijsko učinkovitost in dolgo življenjsko dobo. Li-ion tehnologija omogoča hitro polnjenje baterije in zmanjšuje samopraznjenje, kar pripomore k večji zanesljivosti in vzdržljivosti baterije.

Za elektro viličarje je uporaba baterije Li-ion izjemno koristna, saj omogoča tiho delovanje, nizke emisije in enostavno vzdrževanje. Poleg tega je baterija Li-ion bolj trajnostna in okolju prijazna alternativa tradicionalnim baterijam, saj ne vsebuje škodljivih snovi, kot je svinčev akumulator.

Baterija 24V/20AH LI-ION je zanesljiva in učinkovita rešitev za napajanje vašega elektro viličarja. Njene kompaktne dimenzije, visoka zmogljivost in uporaba Li-ion tehnologije prispevajo k večji produktivnosti, zmanjšanju stroškov in izboljšanju trajnosti vašega viličarja.