GUME ECOTOP Z ROBOM 18×7-8

85,00 

Dimenzija gume: 18×7-8

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

 

 

Gume ECOTOP z robom 18×7-8 za viličarje so vrhunske gume, posebej zasnovane za izjemno učinkovito delovanje na viličarjih v številnih industrijskih okoljih. Njihova dimenzija 18×7-8 zagotavlja optimalno širino in premer, kar prispeva k izjemnemu oprijemu in zmogljivosti.

Izdelane iz visokokakovostnih materialov, te gume ponujajo izjemno vzdržljivost in trpežnost. Njihova zasnova je prilagojena zahtevam viličarjev in omogoča optimalno delovanje na različnih površinah. Zahvaljujoč svoji odpornosti proti obrabi, gume ECOTOP z robom 18×7-8 so zagotavljajo izjemno dolgo življenjsko dobo, kar zmanjšuje potrebo po pogostih menjavah gum in optimizira stroške vzdrževanja. So tudi energetsko učinkovite, kar omogoča zmanjšanje porabe goriva med delovanjem viličarjev. S tem prispevajo k trajnostnemu delovanju

Gume ECOTOP z robom 18×7-8 so zanesljive in zagotavljajo visoko raven stabilnosti in varnosti pri premikanju bremen. Ne glede na to, ali se uporabljajo v skladiščih, proizvodnih obratih ali distribucijskih centrih, omogočajo gladko vožnjo in natančno manevriranje viličarjev. Z njihovo pomočjo je premikanje bremen bolj učinkovito in zmanjšuje tveganje za poškodbe in nesreče.

Vrhunska kakovost, vzdržljivost in učinkovitost gum ECOTOP jih naredijo za priljubljeno izbiro med uporabniki viličarjev. Njihova uporaba prispeva k izboljšanju produktivnosti in varnosti pri delu s viličarji. Z gumami ECOTOP je manipulacija bremen enostavnejša, bolj učinkovita in varnejša, kar vodi k izboljšanju poslovnih rezultatov in zadovoljstva uporabnikov.