KRMILNIK CURTIS 1212C

190,00 

  • Namenjen za uporabo v elektro paletnih viličarjih
  • Model: 1212C-2503
  • Napredna tehnologija in zmogljivi mikroprocesorji
  • Natančno krmiljenje hitrosti in smeri motorja
  • Prilagodljive nastavitve za optimizacijo delovanja motorja
  • Zanesljivost in odpornost na ekstremne pogoje delovanja
  • Enostavno prilagajanje nastavitev
  • Zaščita pred prahom, vlago in vibracijami
  • Visoka vzdržljivost in dolga življenjska doba

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Krmilnik Curtis 1212C je posebej zasnovan za uporabo v električnih vozilih in industrijskih aplikacijah. Zagotavlja visoko kakovostno delovanje in natančno krmiljenje motorjev. Krmilnik je opremljen z naprednimi funkcijami in tehnologijo, ki omogočajo prilagodljivo upravljanje in nadzor. Visoko zmogljivi mikroprocesorji omogočajo hitro in zanesljivo obdelavo signalov ter natančno krmiljenje hitrosti in smeri motorja.

Krmilnik omogoča širok razpon nastavitev, ki omogočajo prilagajanje delovanja motorja glede na specifične zahteve aplikacije. Nastavitve se enostavno prilagajajo prek vmesnika, kar omogoča optimizacijo delovanja motorja glede na obremenitve, teren, hitrost in druge dejavnike. Krmilnik je zasnovan za delovanje v zahtevnih industrijskih okoljih. Opremljen je s stabilnimi in robustnimi komponentami, ki zagotavljajo visoko vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Poleg tega je zaščiten pred prahom, vlago in vibracijami.

Krmilnik Curtis 1212C je idealna izbira za upravljanje in nadzor motorjev v električnih vozilih ter industrijskih aplikacijah. Izboljšuje delovanje sistemov in optimizira delovne procese. Krmilnik je zasnovan z mislijo na enostavno namestitev in uporabo. Ima intuitiven vmesnik, ki omogoča hitro konfiguracijo in nastavitev ter enostavno vmesno komunikacijo z drugimi napravami in sistemsko opremo. Krmilnik je energetsko učinkovit, kar pripomore k zmanjšanju porabe energije in podaljšanju časa delovanja električnih vozil ter drugih naprav. To zmanjšuje stroške obratovanja in obremenjuje okolje manj.

Krmilnik Curtis 1212C je prepoznan kot vrhunski krmilnik v industriji, ki ga uporabljajo številna priznana podjetja po vsem svetu. Omogoča varno in učinkovito delovanje električnih vozil, paletnih viličarjev, dvigal in drugih industrijskih naprav.

Krmilnik Curtis 1212C združuje visoko kakovost, zanesljivost, prilagodljivost in energetsko učinkovitost. Izboljšuje delovanje električnih vozil in industrijskih aplikacij ter prispeva k večji produktivnosti, nižjim stroškom in trajnostnemu delovanju.