POZICIONER ZA VILIČARJA 3.5 T-1100

  • Pozicioner z bočnim premikom
  • Model: h508/3 (III)
  • Območje bočnega premika: 100-120 mm
  • Dvižna zmogljivost: 3500 kg
  • Skupna širina: 1200 mm

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.
.

Pozicioner za viličarja 3.5 T-1100 z bočnim premikom je inovativna naprava, ki predstavlja nepogrešljivo orodje pri premikanju tovora vstran. S svojim modelom h508/3 (III) omogoča izjemno natančno pozicioniranje tovora z bočnim premikom v razponu med 100 in 120 mm. Ta funkcionalnost omogoča, da tovor natančno postavite na želeno mesto, kar vam prihrani čas in trud pri manipulaciji s težkimi bremeni.

Poleg visoke natančnosti se pozicioner lahko pohvali tudi z impresivno dvižno zmogljivostjo 3500 kg. S takšno zmogljivostjo je sposoben premikati težke tovore z lahkoto. Omogoča učinkovito in varno delo v različnih industrijskih okoljih. Skupna širina pozicionerja, ki znaša 1200 mm, pa prispeva k stabilnosti pri dviganju in premikanju bremen, kar zagotavlja nadzor in varnost pri delu.

Prednosti uporabe pozicionerja z bočnim premikom so številne. Poleg natančnega pozicioniranja tovora na omejenih območjih, kar povečuje produktivnost in učinkovitost dela. Omogoča tudi večjo fleksibilnost pri delu s tovori različnih velikosti in oblik. Ta prilagodljivost vam omogoča premikanje in pozicioniranje tovora na način, ki je optimalen za vaše specifične potrebe.

Pozicioner za viličarja 3.5 T-1100 modela h508/3 (III) je zanesljiva in visokokakovostna naprava, ki izboljšuje zmogljivost viličarjev in olajšuje rokovanje s tovori. Njegova uporaba prinaša številne koristi, kot so večja produktivnost, varnost ter enostavnost in natančnost pri delu. Ne glede na panogo, v kateri delujete, bo ta pozicioner odlično dopolnil vaš viličar in vam omogočil učinkovito upravljanje s tovori na vašem delovnem mestu.

OSTALA PONUDBA