PROGRAMATOR EPT20E

330,00 

Programator za paletne viličarje EPT20E

  • Napreden vmesnik za enostavno upravljanje
  • Prilagodljive nastavitve parametrov vožnje
  • Nadzor in upravljanje dvigovanja bremen
  • Spremljanje delovnih parametrov in porabe energije
  • Združljiv z različnimi paletnimi viličarji
  • Trpežna in odporna konstrukcija
  • Povečuje produktivnost in varnost pri premikanju bremen

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Programator EPT20E za paletne viličarje je napredna in inovativna naprava, namenjena upravljanju in nadzoru paletnih viličarjev. Ta visokokakovostni programator je posebej zasnovan za optimizacijo delovanja viličarjev in povečanje produktivnosti ter varnosti pri premikanju bremen.

EPT20E programator je opremljen z naprednim vmesnikom in intuitivnim uporabniškim vmesnikom, ki omogoča enostavno upravljanje in nastavljanje različnih parametrov viličarja. S pomočjo tega programatorja lahko operaterji prilagajajo hitrost vožnje, pospeševanje, zaviranje. Prav tako za druge funkcije v skladu s specifičnimi potrebami delovnega okolja. Ena od ključnih funkcij EPT20E programatorja je nadzor in upravljanje z dvigovanjem bremen. Operaterji lahko prilagajajo višino dviga, hitrost dviga ter upravljajo z drugimi pomembnimi aspekti dvigovanja. To omogoča natančno in varno dvigovanje bremen ter zmanjšuje tveganje za poškodbe ali nepravilno ravnanje.

Poleg tega pProgramator EPT20E omogoča tudi spremljanje in analizo delovnih parametrov viličarja, kot so čas delovanja, poraba energije, zabeležene napake in druge pomembne informacije. S tem operaterjem omogoča celovit vpogled v delovanje viličarja in omogoča sprejemanje ustreznejših odločitev za optimizacijo delovanja. Programator EPT20E je zasnovan tako, da je združljiv s široko paleto paletnih viličarjev in omogoča enostavno namestitev in integracijo. Z visoko zanesljivostjo in trajnostjo je ta programator nepogrešljiv pripomoček za profesionalne uporabnike paletnih viličarjev.

Za zagotovitev dolge življenjske dobe in učinkovitega delovanja je EPT20E programator izdelan iz trpežnih materialov. Je odporen na različne delovne pogoje. S svojimi zmogljivostmi in funkcionalnostjo je ta programator nepogrešljiv pripomoček za optimizacijo delovanja paletnih viličarjev ter povečanje produktivnosti in varnosti pri premikanju bremen.