TOPLIFTER ROČNI PALETNI VILIČAR PS400

755,00 

Cena brez DDV: 755,00 €
Cena z DDV: 921,10 €

Različni modeli: 400 kg (1100/1300/1500/1700 mm)

  • Dvižna nosilnost: 400 kg
  • Dolžina vilic: 650 mm
  • Največja višina vilic: 850 mm
  • Sistem dviga: Simplex
  • Kolesa: Poliuretan

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti
Navodila za varno uporabo

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

 

Možnost dostave:

Naša storitev dostave zagotavlja hiter in zanesljiv način dostave neposredno na vaš naslov. Za varnost in zanesljivost poskrbimo s spremljanjem pošiljke s sledilnimi številkami.

Možne so napake pri vnosu podatkov, zato preverite točnost podatkov pri prodajalcu. Za pisne napake ne odgovarjamo.

Toplifter ročni paletni viličar PS400 je idealna izbira za dvigovanje in premikanje lahkih bremen. Zasnovan je za učinkovito delovanje in zagotavlja zanesljivost ter enostavno uporabo. Toplifter ročni paletni viličar PS400 se ponaša z dvižno nosilnostjo do 400 kg, kar omogoča dvigovanje različnih vrst bremen.

Dolžina vilic znaša 650 mm, kar je optimalna dolžina za vstavljanje in dvigovanje palet ter drugih tovorov. Z največjo višino vilic do 850 mm lahko enostavno nalagate in razkladate tovore na višje površine. Viličar uporablja sistem dviga Simplex, ki omogoča zanesljivo dviganje bremen.

Kolesa viličarja so izdelana iz poliuretana, kar zagotavlja gladko in tiho vožnjo ter odpornost proti obrabi. Ta vrsta koles omogoča tudi enostavno premikanje v različnih okoljih.

Toplifter ročni paletni viličar PS400 je na voljo v različnih modelih z višino dviga 1100, 1300, 1500 in 1700 mm. To vam omogoča izbiro glede na vaše specifične potrebe in višino dvigovanja, ki jo zahteva vaše delovno okolje.

Ta lahki in vsestranski viličar je zanesljivo orodje za manipulacijo bremen v različnih industrijskih okoljih. Ne glede na to, ali gre za skladišča, proizvodne obrate ali trgovine, bo Toplifter ročni paletni viličar PS400 zagotovil učinkovito delovanje in olajšal vaše dvigalne naloge. S svojo nosilnostjo, enostavno uporabo in trpežno zasnovo je Tooplifter visoko dvižni viličar zanesljiv partner pri obvladovanju dvigovanja bremen.