TOPLIFTER ROČNI VOZIČEK B300 ZA SODE

350,00 

  • Nosilnost: 300 kg
  • Delovna višina: 200 mm
  • Teža: 50 kg

 

Garancija 12 mesecev

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Toplifter ročni voziček B300 za sode je zasnovan posebej za preprosto in učinkovito premikanje sodov. Z nosilnostjo 300 kg je primeren za različne industrijske in skladiščne okolice.

Voziček ima delovno višino 200 mm, kar omogoča enostavno dvigovanje in premikanje sodov na ustrezno višino. S svojo kompaktno in trpežno zasnovo je idealen za opravljanje različnih nalog z minimalnim naporom. Teža vozička znaša 50 kg, kar zagotavlja stabilnost in trdnost med premikanjem bremen. Ta lahki voziček omogoča enostavno manevriranje in upravljanje, kar vam prihrani čas in energijo.

Toplifter ročni voziček B300 za sode je zanesljiv in praktičen pripomoček za premikanje sodov v industrijskih okoljih. Ne glede na to, ali se ukvarjate s prevozom, skladiščenjem ali drugimi dejavnostmi, bo ta voziček olajšal vaše delo in povečal učinkovitost. S svojo nosilnostjo, delovno višino in trpežno konstrukcijo je zanesljiv partner za premikanje sodov in bremen v vašem delovnem okolju.

Ročni voziček za sode je namenjen enostavnemu in učinkovitemu premikanju sodov v različnih industrijskih in skladiščnih okoljih. Ta voziček je posebej zasnovan za lažje dvigovanje, premikanje in varno shranjevanje sodov različnih velikosti in težnosti.

Z odlično nosilnostjo 300 kg je ta voziček zmožen premikati sode brez težav. Ima prilagodljive vilice, ki se prilegajo različnim premerom sodov, kar omogoča stabilno in varno dvigovanje.

S sistemom dviga in spuščanja, ki deluje ročno, je upravljanje vozička enostavno in natančno. Voziček je opremljen z ročajem za enostavno vodenje in upravljanje ter z močnimi kolesi, ki omogočajo gladko premikanje vozička po različnih površinah.

Ne glede na to, ali se ukvarjate s prevozom, skladiščenjem ali drugimi dejavnostmi, bo ročni voziček za sode olajšal premikanje sodov in vam prihranil čas ter trud. Toplifter ročni voziček B300 za sode je nepogrešljiv pripomoček za učinkovito manipulacijo s sodi in zagotavlja varno ter zanesljivo ravnanje z bremeni v vašem delovnem okolju.