VARNOSTNO STOP STIKALO ET15MH 80A

44,00 

  • Deluje pri napetosti 230 voltov
  • Ocenjeno za največji tok 80 amperov
  • Zagotavlja varnost pri delu z elektro paletnim viličarjem
  • Posebej zasnovano za enostavno namestitev in integracijo v električni sistem elektro paletnih viličarjev
  • Izdelano za zanesljivo delovanje v zahtevnih industrijskih okoljih
  • Opremljeno z ročico ali gumbom za enostavno aktiviranje prekinitve toka
  • Lahko vsebuje indikatorje ali signalne luči, ki kažejo stanje stikala (vklopljeno/izklopljeno)

 

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Varnostno stop stikalo ET15MH 80A za elektro paletni viličar je posebna električna komponenta, ki je zasnovana za zagotavljanje varnosti pri delu z elektro paletnimi viličarji.

Stikalo deluje pri napetosti 230 voltov, kar je skladno z električnimi sistemi elektro paletnih viličarjev. To omogoča učinkovito delovanje v električnem sistemu viličarja. Stikalo je ocenjeno za največji tok 80 amperov. S to zmogljivostjo je sposobno prekiniti električni tok do te vrednosti, kar zagotavlja varno zaustavitev v primeru izrednih situacij.

Glavni namen varnostnega stop stikala je zagotoviti varnost pri delu z elektro paletnim viličarjem. V primeru nevarnosti ali nujnih situacij se stikalo aktivira in takoj prekine tok, kar preprečuje morebitne poškodbe ali škodo na osebah ali okolju. Stikalo je opremljeno z ročico ali gumbom, ki omogoča enostavno aktiviranje prekinitve toka. To zagotavlja hitro in intuitivno uporabo, ko je potrebno stikalo hitro in učinkovito aktivirati.

Varnostno stop stikalo ET15MH 80A je izdelano za zagotavljanje zanesljivega delovanja v zahtevnih industrijskih okoljih, kjer se elektro paletni viličarji pogosto uporabljajo. Materiali in izdelava so visoke kakovosti, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo stikala. Stikalo je posebej zasnovano za enostavno namestitev in integracijo v električni sistem elektro paletnih viličarjev. To omogoča hitro in učinkovito vgradnjo stikala v obstoječo električno infrastrukturo viličarja.

Varnostno stop stikalo ET15MH 80A je ključna komponenta za zagotavljanje varnosti pri delu z elektro paletnimi viličarji. Z njegovo uporabo se zmanjšuje tveganje za nesreče, saj omogoča hitro in učinkovito prekinitev električnega toka v izrednih situacijah. Zanesljivo delovanje, enostavna uporaba in visoka kakovost izdelave so značilnosti, ki naredijo varnostno stop stikalo ET15MH 80A za elektro paletni viličar izjemno pomembno in koristno komponento za varno delo v industrijskih okoljih.