ELEKTROMAGNETNA ZAVORA CBD15-JC1

  • Zasnovana za zanesljivo zaustavljanje in zadrževanje premikajočega se tovora
  • Robustna in kompaktna konstrukcija za visoko zmogljivost in vzdržljivost
  • Odporna na obrabo in zunanje vplive, primerna za zahtevna delovna okolja
  • Zavorna moč prilagojena za tovore do 1500 kg
  • Enostavna namestitev in prilagoditev na različne stroje in naprave
  • Hitro in zanesljivo aktiviranje zaviranja
  • Nadzorovana zavorna sila z električnim napajanjem
  • Ključni del varnostnega sistema v industrijskih aplikacijah
  • Certificirana za kakovost in varnost

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

130,00 

Elektromagnetna zavora CBD15-JC1 je visokokakovostna in učinkovita zavora, namenjena uporabi v različnih industrijskih aplikacijah. Zasnovana je za zagotavljanje zanesljivega zaustavljanja in zadrževanja premikajočega se bremena, kar prispeva k varnosti in učinkovitemu delovanju.

Ta elektromagnetna zavora ima kompaktno in robustno konstrukcijo, ki zagotavlja visoko zmogljivost in vzdržljivost. Izdelana je iz trpežnih materialov, ki so odporni na obrabo in zunanje vplive, kar omogoča dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje tudi v zahtevnih delovnih okoljih. Zavorna moč zavore CBD15-JC1 je optimalno prilagojena za zaustavljanje in zadrževanje tovora do teže 1500 kg. Ta zmogljivost omogoča obvladovanje različnih vrst bremen, kar je ključno pri manipulaciji in premikanju težkih tovorov.

Elektromagnetna zavora je enostavna za namestitev in prilagoditev na različne vrste strojev in naprav. Vgrajeni elektromagnetni sistem omogoča hitro in zanesljivo aktiviranje zaviranja ter natančen nadzor nad zavornimi funkcijami. Zavora deluje na osnovi elektromagnetnega principa, kjer se zavorne ploščice pritrdijo na gred ali rotor in se ob aktivaciji elektromagneta pritisnejo na površino zavornega diska. To ustvarja trenje, ki zaustavi gibanje in varno zadrži breme na mestu.

Zavorna sila je enostavno nadzorovana s pomočjo električnega napajanja. Ob aktivaciji zavore se ustvari močno zavorno trenje, ki preprečuje premikanje tovora. Ob izklopu električne energije se zavorne ploščice umaknejo, kar omogoča prosto gibanje in premikanje bremena.

Elektromagnetna zavora CBD15-JC1 je ključni del varnostnega sistema v različnih industrijskih aplikacijah, kot so dvigala, transportni trakovi, premični stroji in druga mehanizacija. Zanesljiva zavora zagotavlja varno delovanje, zmanjšuje tveganje za nesreče ter prispeva k produktivnosti in učinkovitosti delovnih procesov.

Zavorna enota je oblikovana v skladu z industrijskimi standardi in regulativami ter je preizkušena in certificirana za kakovost in varnost. Z visoko zmogljivostjo, vzdržljivostjo in enostavno uporabo je elektromagnetna zavora CBD15-JC1 odlična izbira za različne industrijske aplikacije, kjer je potrebno zanesljivo zaviranje in zadrževanje premikajočega se tovora.

OSTALA PONUDBA