HALOGENSKA DELOVNA LED SVETILKA 10-110V

16,00 

  • Vhodna napetost: DC10-110V
  • Stopnja IP: IP 67
  • 9 kosov x 3 W visoko intenzivnih LED diod Epistar
  • Barvna temperatura: 6500K
  • Življenjska doba: 30.000 ur
  • Kot žarka: poplavni/točkovni žarek izbirno
  • Material: ohišje iz tlačno litega aluminija
  • Dimenzija: 128x110x50 mm

 

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Halogenska delovna LED svetilka 10-110V je vrhunska in vsestranska rešitev za različne delovne okoliščine. Ne glede na to, ali se ukvarjate z gradbeništvom, avtomobilsko industrijo, delavnicami ali drugimi poklici, bo ta svetilka izpolnila vaše potrebe po kakovostni osvetlitvi.

Zahvaljujoč vhodni napetosti DC10-110V in stopnji zaščite IP 67, je ta svetilka izjemno odporna proti vodi in prahu. To pomeni, da jo lahko brez skrbi uporabljate v zahtevnih okoljih, kjer so prisotni vlaga, prah ali drugi dejavniki, ki bi lahko vplivali na delovanje svetilke.

Halogenska delovna LED svetilka 10-110V je opremljena s 9 visoko intenzivnimi LED diodami Epistar, ki vsaka oddaja 3 W moči. Ta kombinacija zagotavlja svetel in enakomeren svetlobni izhod, ki omogoča dobro vidljivost in natančno delo, ne glede na delovne pogoje. Barvna temperatura svetilke je 6500K, kar ustvarja naravno belo svetlobo. Ta barvna temperatura je optimalna za delovna okolja, saj omogoča jasno razlikovanje med različnimi barvami in podrobnostmi, kar je ključnega pomena pri opravljanju natančnih opravil.

Halogenska delovna LED svetilka 10-110V ima izjemno dolgo življenjsko dobo, ki znaša 30.000 ur. Ena od ključnih značilnosti te svetilke je možnost izbire med poplavnim in točkovnim žarkom. S tem se lahko prilagodite različnim delovnim situacijam in zahtevam. Poplavnemu žarku je primeren za širše osvetljevanje večjih površin, medtem ko je točkovni žarek idealen za osvetljevanje specifičnih predmetov ali področij z večjo koncentracijo svetlobe.

Ohišje svetilke je izdelano iz tlačno litega aluminija, kar zagotavlja trpežnost, odpornost na udarce in dolgo življenjsko dobo. Svetilka je oblikovana tako, da je lahka, kompaktna in enostavna za prenašanje ter namestitev.