HIDRAVLIČNA DVIGALKA 5000

  • Dvižna zmogljivost: 5000 kg
  • Največja višina: 368/573 mm
  • Lastna teža: 25 kg
  • Hidravlika

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

415,00 

Hidravlična dvigalka 5000 je vrhunski in zanesljiv pripomoček za dvigovanje težkih bremen v industrijskih okoljih. Z nosilnostjo 5000 kg je sposobna obvladovati različne zahtevne dvigalne naloge. Ta tehnološko napredna dvigalka je zasnovana z mislijo na učinkovitost in varnost.

Ena od izjemnih značilnosti te dvigalke je nizko profilna sklopka, ki omogoča lažji dostop pod tovor. Z dolgo ročico jo je enostavno upravljati, kar olajša dvigovanje in spuščanje tovora. Sistem dvigovanja temelji na hidravlični tehnologiji, ki zagotavlja gladko in nadzorovano dvigovanje brez nepotrebnega napora.

Za dodatno prilagodljivost in natančnost pri upravljanju dvigalke je vgrajen centralno nameščen jeklen gumb, ki omogoča enostavno nastavitev tlaka olja v dvižnem batu. S tem lahko natančno določite višinske premike tovora glede na potrebe dvigalne operacije.

Hidravlična dvigalka je kompaktna in lahka, kar olajša njeno prenašanje in premikanje na različnih delovnih mestih. Kljub svoji kompaktni zasnovi pa je zgrajena iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo njeno vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Varnost je ključnega pomena pri dvigovanju težkih bremen, zato je hidravlična dvigalka 5000 opremljena z varnostnim certifikatom. To zagotavlja, da je naprava izpolnila vse potrebne varnostne standarde in da je varna za uporabo.

Ne glede na to, ali gre za dvigovanje v delavnicah, skladiščih ali drugih industrijskih okoljih, hidravlična dvigalka 5000 je idealna izbira za učinkovito in varno dvigovanje težkih bremen. S svojo zmogljivostjo, enostavnim upravljanjem in visoko stopnjo varnosti bo ta dvigalka prispevala k izboljšanju produktivnosti in olajšanju dvigalnih operacij v vašem delovnem okolju.

OSTALA PONUDBA