HIDRAVLIČNA DVIGALKA 5000

398,00 

  • Dvižna zmogljivost: 5000 kg
  • Najmanjša višina: 65/414 mm
  • Največja višina: 424/720 mm
  • Hidravlika

 

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat/Izjava o skladnosti

Cena ne vključuje DDV

Cena skladišče.
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Slike so simbolične.

Možnost napak pri vnosu podatkov. Točnost podatkov preverite pri prodajalcu, za pisne napake ne odgovarjamo.

Hidravlična dvigalka 5000 je visokokakovostno in zmogljivo dvigalo, zasnovano za dvigovanje težkih bremen, predvsem vozil. S svojo nosilnostjo 5000 kg je idealna za dvigovanje in vzdrževanje avtomobilov, tovornjakov, terenskih vozil in drugih težkih vozil.

Dvigalo je opremljeno z inovativno zasnovo, ki omogoča dvigovanje tovora z uporabo nizko profilne sklopke. Ta sklopka se upravlja z dolgo ročico, kar zagotavlja udobno in enostavno dviganje. Ena od osi škarjastega mehanizma je opremljena z majhnimi kolesi, ki omogočajo stabilnost dvigala in ohranjajo konstanten navpični položaj tudi pri dvigovanju na višino do 42 cm. Zahvaljujoč tem kolesom je dvigalo tudi enostavno premikati po delavnici, brez potrebe po ročnem dvigovanju.

Dvigalo ima vgrajen centralno nameščen jeklen gumb, ki omogoča enostavno znižanje tlaka olja v dvižnem batu. S tem gumbom lahko natančno nadzirate višinske premike dvigala in dosežete želeno višino dvignjenega tovora. Poleg tega je dvigalka kompaktnih dimenzij in majhne teže, kar olajša prenašanje in premikanje po delavnici.

Varnost je ključnega pomena pri dvigalih, zato je pomembno omeniti, da hidravlična dvigalka 5000 ima varnostni certifikat. Ta certifikat potrjuje, da je dvigalka ustrezno preizkušena in izpolnjuje varnostne standarde, kar zagotavlja varno in zanesljivo uporabo.

Ne glede na to, ali gre za dvigovanje vozila za vzdrževanje, popravilo ali druge namene, hidravlična dvigalka 5000 vam omogoča enostavno dvigovanje težkih bremen brez pretiranega napora. S svojo visoko zmogljivostjo in prilagodljivostjo je nepogrešljivo orodje v delavnicah, servisnih centrih in drugih okoljih, kjer je potrebno dvigovanje težkih tovorov.